Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Bedrukte bagagegordels

Bagagegordels worden gebruikt voor het vastzetten en zekeren van een lading. Naast het aanschaffen van reguliere bagagegordels is het bij Logistiekdirect ook mogelijk om te kiezen voor bagagegordels op maat. Je kunt er namelijk voor kiezen om jouw bagagegordels te laten bedrukken en dat biedt veel voordelen. 

Lees verder

Voordelen van bagagegordels bedrukken

Allereerst heeft een bedrukte bagagegordel een professionele uitstraling. En niet alleen is een bedrukking professioneel, ook kan de naamsbekendheid van jouw bedrijf hiermee vergroot worden. De bagagegordels zullen er uitspringen en jouw merk zal meer onder de aandacht komen.

Met bedrukte bagagegordels wordt verwisseling van banden of het stelen van de banden voorkomen. Zonder bedrukkig zijn de banden erg diefstalgevoelig, maar met een bedrukking zullen ze niet zo snel worden meegenomen. De bagagegordels zullen onbruikbaar zijn voor andere personen. Mochten de banden toch nog verwisseld worden, dan zullen ze snel weer bij de juiste eigenaar terugkomen.

Mogelijkheden voor bedrukking

Het is mogelijk de bagagegordels te bedrukken naar eigen wens met bijvoorbeeld een bedrijfsnaam, websiteadres of een kenteken. Maar de bedrukking kan ook iets aparts zijn zoals een bijnaam of een grappige tekst. Alles is mogelijk! Het bedrukken van (reclame)tekst kan altijd, maar ook het drukken van een eenvoudig logo is mogelijk. Je bepaalt dus helemaal zelf wat er op de banden moet komen staan. Ook kun je kiezen voor de kleur bandweefsel en de kleur opdruk. Kies bijvoorbeeld niet voor een standaard zwarte band, maar voor blauw of oranje. 

Bagagegordels

Voor lichtere toepassingen worden bagagegordels gebruikt. Deze bagagegordels bevatten een klemgesp. Bagagegordels of sjorbandjes zijn de meest bekende spanbandjes voor particulier of professioneel gebruik. Een bagagegordel kan om een koffer voor op reis, de dakkoffer en skikoffer, maar is ook op een aanhanger onmisbaar. Voor elke toepassing kan deze bagagegordel ingezet worden. Voor het vastzetten van lading in bussen en vrachtwagens, maar ook in het magazijn om lading op een pallet vast te sjorren. De sjorband werkt zeer eenvoudig. Haal de band door de klemgesp en hij spant zichzelf vast.

Spanbanden op maat

Naast bagagegordels op maat leveren wij ook spanbanden op maat. Ben je benieuwd naar wat mogelijk is, vraag dan een gratis offerte bij één van onze specialisten aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Lees minder
Bedrukte bagagegordels
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.