Categorieën
02-5887005

Klantenservice

CMR Software

Op zoek naar software voor CMR vrachtbrieven? Bij ons vind je verschillende programma's waarmee je CMR vrachtbrieven kunt invullen en printen.

Printsoftware

Je vindt bij ons geavanceerde printsoftware die compacte documentprinters aanstuurt via boordcomputers, tablets en smartphones. Je kunt de software Print Panther zowel onderweg als op locatie bij de klant hiervoor gebruiken. Dankzij die software kan de chauffeur overal de benodigde documenten gemakkelijk en snel printen. Dat is optimaal voor de chauffeur. Wanneer de documenten niet beschikbaar zijn op het moment van vertrekken, kunnen ze met Print Panther vanuit de startplek toch nog klaargemaakt worden. De applicatie kan via Wifi, USB of bluetooth met de printer verbonden worden.

Lees verder

Scansoftware

Met de scansoftware Scangaroo kun je documenten altijd en overal scannen en naar het kantoor versturen. Daar komen ze na enkele minuten al aan en kunnen ze verder worden verwerkt. Op die manier wordt de logistieke administratie ook direct bijgewerkt. Scangaroo kan in veel meer bedrijfstakken worden ingezet dan de transportsector en de logistieke sector. Doordat de administratie sneller gaat, kan dit tot een betere cashflow leiden. Dat is interessant voor elk bedrijf.

De scan- en printsoftware zijn verkrijgbaar in een pakket voor kleine (max. 4 gebruikers), middelgrote (5 tot en met 100 gebruikers) en grote (meer dan 100 gebruikers) logistieke bedrijven. De vrachtbrieven kunnen worden afgedrukt op een laser-, inkjet- of matrixprinter.

Invulsoftware

Onze invulsoftware voor vrachtbrieven heet PrintCMR. Met het programma kun je invulvelden van CMR vrachtbrieven, AVC vrachtbrieven en begeleidingsbrieven digitaal invullen. De software maakt gebruik van standaard lay-outs. Daardoor wordt de inhoud nooit buiten de vakken of vensters afgedrukt.

Lees minder

CMR Software
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.