Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Kantoor

Je bestelt bij ons alles voor kantoor, kantine en administratie. Kantoorartikelen zijn nodig bij noteren, opbergen, ordenen, schrijven, verzenden of plannen. Oftewel: voor alles wat je achter je bureau doet. In een professioneel kantoor mogen basiskantoorartikelen niet ontbreken. Zonder deze artikelen kan niemand aan de slag. Van koffiebekers tot toiletpapier, van pennen tot aan labelprinters, je vindt hier een ruim assortiment kantoorartikelen. 

 • Alles voor het kantoor
 • Eenvoudig items mee bestellen
 • Kwalitatieve A-merken
 • Uit voorraad leverbaar

Lees verder

Alles over kantoorartikelen:

 • Papier en notities
 • Schrijven en tekenen
 • Opbergen
 • Post en verzending
 • Kantoormachines
 • Dé totaalleverancier

Papier en notities

Hoewel er steeds meer gebruik wordt gemaakt van computers en heel veel digitaal gebeurt, zijn schrijfwaren natuurlijk niet weg te denken uit een kantoor. Schriftelijk notities maken op een schrijfblok bij een overleg of snel een herinnering op een post-it schrijven: nog steeds maken veel mensen gebruik van papier. Als je werkt vanaf een computer, is het fijn om je bestanden te kunnen printen. In een kantoor gaan tegenwoordig nog steeds vele pakken A4-papier door de printer. In ons assortiment vind je alles op het gebied van printen, zoals printers, scanners, A4-vellen, toners en inkt. 

Schrijven en tekenen

Natuurlijk kan een pen of een potlood dan niet ontbreken. Een flinke voorraad is vaak wenselijk, want ze blijven overal rondslingeren of raken op. Pennen worden vaak ook als communicatiemiddel ingezet. Gepersonaliseerde pennen zie je overal. Ze zitten bij een bestelling als extraatje, je streept de gerechtjes op de tapaskaart ermee af of je vindt ze in een goodiebag. Ze komen echt altijd van pas.

Naast pennen worden markeerstiften, whiteboardmarkers en permanente markers nog steeds veel gebruikt. Heb je iets digitaal uitgewerkt en geprint en wil je even de belangrijkste punten uitlichten? Doe dat gemakkelijk met een markeerstift. Tijdens een brainstormsessie hebben veel mensen profijt bij whiteboardmarkers. Je vult het whiteboard eenvoudig en snel met alle ideeën die aan bod komen. Als de sessie is afgelopen, veeg je het bord weer schoon. Zoals de naam al zegt, zijn permanente markers of eddingstiften permanent. In sommige gevallen is een permanente tekst nodig. Je kunt ze gebruiken op vrijwel ieder oppervlak. De stiften zijn waterbestendig en de inkt droogt snel. Ze zijn ideaal om bijvoorbeeld een datum op een folie te schrijven, om producten te kenmerken en markeren of iets in te kleuren op hout.     

Opbergen

Voor een overzichtelijke administratie kunnen perforators, nietmachines en classeurs niet ontbreken. De digitale wereld neemt het over, maar veel administratie gaat toch gewoon via papier. Rekeningen, informatie, contracten en noem het maar op, zijn overzichtelijk op te bergen met een map.

Post en verzending

In elk bedrijf wordt er dagelijks nog post verstuurd. Met de noodzakelijke postaccessoires wordt je post razendsnel verwerkt. Een postweegschaal of pakketweegschaal om brieven en pakketten zeer nauwkeurig te wegen of postelastieken om poststukken te bundelen, is altijd handig. Ook een handige briefopener hoort bij een snelle postverwerking, of deze nu inkomend of uitgaand is. Denk bij post en verzending ook aan labelprinters. Deze printers zijn uiterst handig om snel en efficiënt etiketten en labels te printen. Je vindt bij ons labelprinters van verschillende merken, zoals Godex en Zebra. Deze printers zijn geschikt om pakketlabels te printen voor pakketdiensten als GLS, DHL, DPD, PostNL, UPS en Bpost.

Kantoormachines

Naast (label)printers en scanners bestel je ook papiersnijders, papiervernietigers, rekenmachines of lamineermachines. Documenten met persoonlijke gegevens of belangrijke informatie vernietig je eenvoudig met een papiervernietiger. Zo voorkom je dat informatie lekt en in verkeerde handen komt. Een rekenmachine in je bureaulade komt altijd van pas. Even snel een prijs herberekenen of bepaalde kosten bij elkaar optellen: een rekensom is snel gemaakt met een bureaurekenmachine. 

Dé totaalleverancier

 Naast alle bovengenoemde producten vind je bij ons ook nietmachines, nietjes, veiligheidsmessen, paperclips, perforators, plakband, lijmen, scharen en meer. Niet voor niets zijn wij dé totaalleverancier voor de logistiek!

Lees minder
 1. Top 10 (Kantoor)
  Top 10 (Kantoor)
  Browse Category
 2. Horeca en kantine
  Horeca en kantine
  Browse Category
 3. Kantoorapparatuur
  Kantoorapparatuur
  Browse Category
 4. Papier en notitie
  Papier en notitie
  Browse Category
 5. Bureau accessoires
  Bureau accessoires
  Browse Category
 6. Archiveren en opbergen
  Archiveren en opbergen
  Browse Category
 7. Planning en presentatie
  Planning en presentatie
  Browse Category
 8. Schrijven en tekenen
  Schrijven en tekenen
  Browse Category
 9. Post en verzending
  Post en verzending
  Browse Category
 10. Bedrijfsformulieren
  Bedrijfsformulieren
  Browse Category
 11. Toners en inkt
  Toners en inkt
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.