Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Kantoor

Je bestelt bij ons alles voor kantoor, kantine en administratie. Kantoorartikelen zijn nodig bij noteren, opbergen, ordenen, schrijven, verzenden of plannen. Oftewel: voor alles wat je achter het bureau doet. In een professioneel kantoor mogen basic kantoorartikelen niet ontbreken. Zonder deze artikelen kan niemand aan de slag. Van koffiebekers tot toiletpapier, van pennen tot aan labelprinters, je vindt hier een ruim gamma kantoorartikelen. 

 • Alles voor het kantoor
 • Eenvoudig items mee bestellen
 • Kwalitatieve A-merken
 • Uit voorraad leverbaar

Lees verder

Alles over kantoorartikelen:

 • Papier en notities
 • Schrijven en tekenen
 • Opbergen
 • Post en verzending
 • Kantoormachines
 • Bureaustoelen
 • Dè totaalleverancier

Papier en notities

Hoewel er steeds meer gebruik wordt gemaakt van computers en heel veel digitaal gebeurt, zijn schrijfwaren natuurlijk niet weg te denken uit een kantoor. Schriftelijk notities maken op een schrijfblok bij een overleg of snel een herinnering op een post-it schrijven. Nog steeds maken veel mensen gebruik van schriftelijke notities. Werkt u vanaf een computer, dan is het fijn om uw bestanden te kunnen printen. In een kantoor gaan tegenwoordig nog steeds vele pakken A4 papier door de printer. In ons assortiment vindt u alles op het gebied van printen, zoals printers, scanners, A4 vellen, toners en inkt. 

Schrijven en tekenen

Natuurlijk kan een pen of een potlood dan niet ontbreken. Een flinke voorraad is vaak wenselijk, want ze blijven over slingeren of raken op. Pennen worden vaak ook als communicatiemiddel ingezet. Gepersonaliseerde pennen ziet u overal. Ze zitten bij een bestelling als een extraatje, u streept de gerechtjes op de tapaskaart ermee af of u vindt ze in een goodiebag. Ze komen altijd van pas, want laat ik nu net mijn laatste pen ergens hebben laten slingeren.

Naast pennen worden markeerstiften, whiteboardmarkers en permanente markers nog steeds veel gebruikt. Heeft u iets digitaal uitgewerkt en geprint en wilt u even de belangrijkste punten uitlichten, dan doet u dat gemakkelijk met een markeerstift. Tijdens een brainstormsessie hebben veel mensen profijt bij whiteboardmarkers. U vult het whiteboard eenvoudig en snel met alle ideeën die aan bod komen. Is de sessie afgelopen, dan veegt u het bord weer schoon. Zoals de naam al zegt, zijn permanente markers of edding stiften permanent. In sommige gevallen is een permanente tekst nodig. U kunt ze gebruiken op vrijwel ieder oppervlak. De stiften zijn waterbestendig en de inkt droogt snel. Ze zijn ideaal om bijvoorbeeld een datum op een folie te schrijven, om producten te kenmerken en markeren of iets in te kleuren op hout.     

Opbergen

Voor een overzichtelijke administratie kunnen perforators, nietmachines en ordners niet ontbreken. De digitale wereld neemt het over, maar veel administratie gaat toch gewoon via papier. Rekeningen, informatie, contracten en noem het maar op, zijn overzichtelijk op te bergen met een ordner.

Post en verzending

Het verzenden van post komt in elk bedrijf nog dagelijks voor. Met de noodzakelijke postaccessoires word je post razendsnel verwerkt. Een postweegschaal of pakketweegschaal om brieven en pakketten zeer nauwkeurig te wegen of postelastieken om poststukken te bundelen. Ook een handige briefopener hoort bij een snelle postverwerking, of deze nu inkomend of uitgaand is. Denk bij post en verzending ook aan labelprinters. Deze printers zijn uiterst handig om snel en efficënt etiketten en labels te printen. Logistiekdirect.be biedt labelprinters van verschillende merken, zoals Godex en Zebra. Deze printers zijn geschikt om pakketlabels te printen voor pakketdiensten als GLS, DHL, DPD, PostNL en UPS.  

Kantoormachines

Naast (label)printers en scanners, bestelt u ook papiersnijders, papiervernietigers, rekenmachines of lamineermachines. Documenten met persoonlijke gegevens of belangrijke informatie vernietigt u eenvoudig met een papiervernietiger. Zo voorkomt u dat informatie gaat lekken en in verkeerde handen komt. Een rekenmachine in uw bureaulade komt altijd van pas. Even snel een prijs herberekenen of bepaalde kosten bij elkaar optellen, een rekensom is snel gemaakt met een bureaurekenmachine. 

Bureaustoelen

Het zitten op een goede bureaustoel is erg belangrijk. Vooral als een flink aantal uren doorbrengt op deze stoel. Een optimaal zitcomfort is geen overbodige luxe. Om ergonomisch verantwoord te kunnen werken, zijn de bureaustoelen volledig in te stellen voor een perfecte houding voor aan uw bureau. Een goede zithouding voorkomt lichamelijke klachten, verhoogt de arbeidsproductiviteit en zorgt voor meer ontspanning.  

Dé totaalleverancier

Bij Logistiekdirect.be vindt u naast alle bovengenoemde producten ook nietmachines, nietjes, veiligheidsmessen, paperclips, perforators, plakband, lijmen, scharen en nog veel meer. Niet voor niets zijn wij dan ook dè totaalleverancier voor de logistiek. 

Lees minder
 1. Top 10 (Kantoor)
  Top 10 (Kantoor)
  Browse Category
 2. Papier & notitie
  Papier & notitie
  Browse Category
 3. Opbergen
  Opbergen
  Browse Category
 4. Mobiele airco's
  Mobiele airco's
  Browse Category
 5. Toners & inkt
  Toners & inkt
  Browse Category
 6. Kantoormachines
  Kantoormachines
  Browse Category
 7. Planning & presentatie
  Planning & presentatie
  Browse Category
 8. Schrijven & tekenen
  Schrijven & tekenen
  Browse Category
 9. Bureau-artikelen
  Bureau-artikelen
  Browse Category
 10. Post & verzending
  Post & verzending
  Browse Category
 11. Bedrijfsformulieren
  Bedrijfsformulieren
  Browse Category
 12. Facilitair
  Facilitair
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.