Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Koelbox

Tijdens een lange rit wil je af en toe graag een koel drankje kunnen drinken of een vers broodje kunnen eten. Een koelbox of koelkast voor in de vrachtwagen is daarom onmisbaar. Je bent verzekerd van koel eten en drinken en de producten blijven langer houdbaar. Logistiekdirect.be biedt kwalitatief goede koelboxen voor in de cabine. En de koelboxen zijn niet alleen geschikt voor in de vrachtwagen. Je kunt ze ook gebruiken in de caravan, mobilhome en op de camping. Zowel particulieren als zakelijke gebruikers kunnen de koelboxen gebruiken.

Lees verder

Verschillende koelboxen

We hebben verschillende varianten elektrische koelboxen. Zo heb je de keuze uit koelboxen die geschikt zijn voor een 12 of 24 Volt-aansluiting (carplug) en zijn er koelboxen beschikbaar die kunnen worden aangesloten op de netstroom. Een koelbox is thermisch geïsoleerd en vaak dubbelwandig. Hierdoor blijven je producten goed koel. Verder kun je kiezen voor een inhoud variërend van 25 tot 40 liter.

Voordelen van een koelbox

  • Zelf eten en drinken meenemen bespaart geld. Als je elke dag een vers broodje en een flesje drank bij het tankstation koopt, kunnen de kosten enorm hoog worden.
  • Naast geld bespaar je natuurlijk ook tijd. Je hoeft nu niet elke keer de vrachtwagen uit om nieuw eten te kopen.
  • Vaak is eten wat je thuis klaarmaakt gezonder en kom je niet in de verleiding om snel even bij de frituur binnen te springen.
  • Er is niet overal eten te koop. Dan is het interessant dat je je eten altijd bij de hand hebt.
  • De koelboxen zijn erg compact en licht en zijn dus gemakkelijk mee te nemen.
  • Niet alleen onder werktijd is een koelbox handig. Als je met de auto of mobilhome op vakantie gaat, mag een koelbox niet ontbreken. Je kunt de vrachtwagenkoelbox ook eenvoudig gebruiken in verschillende andere voertuigen.
  • Je maakt de koelbox gewoon weer schoon met een doek en dan is die weer klaar voor het volgende gebruiksmoment. 

Koellade, omvormers en bevestigingsmateriaal

Naast onze koelboxen leveren wij ook koellades, omvormers en een bevestigingskit voor de koellade. Bekijk al onze koelende producten en zorg dat je altijd over een koel flesje drinken beschikt.

Lees minder
Koelbox
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.