Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Kunststof bakken met bedrukking

Wij leveren ook grijze kunststof bakken met bedrukking. Met deze bedrukking kun je bijvoorbeeld de inhoud van de bak vermelden. Je weet hierdoor meteen, zonder in de bak te hoeven kijken, wat er in de bak zit. De producten worden sneller gevonden. Met een nummering op een kunststof bak verbeter je het logistieke proces. Je bedrijfsnaam op de bakken kan voor meer naamsbekendheid zorgen. Daarnaast zal de bedrukking de kans op diefstal verminderen. 

De bedrukte bakken hebben een Euronormafmeting en zijn gemaakt van PP Virgin materiaal. De kunststof bakken zijn geschikt voor open contact met voedingsmiddelen. Als je kiest voor een kunststof bak met bedrukking, voorzien wij de bak van een standaard lettertype. De tekst wordt gecentreerd op één lange zijde van de bak gedrukt. Je kunt hierbij kiezen uit 2 lettergroottes: 14 en 28 mm. Bij onze bedrukte bakken hanteren wij een minimale afname van 25 stuks.  

Vraag eenvoudig een gratis offerte aan

De tekst wordt standaard gecentreerd op één lange zijde van de bak gedrukt.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedrukte bak Logistiekdirect wit Bedrukte bak Logistiekdirect wit
Bedrukte bak Logistiekdirect zwart Bedrukte bak Logistiekdirect zwart

Tonny


Vragen over het bedrukken van kunststof bakken?

Tonny en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 02-5887005

Gerelateerde producten

Kunststof bakken met bedrukking
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.