Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Tackers

Er zijn diverse soorten manieren om een doos te sluiten. Eén daarvan is het sluiten met behulp van een tacker en nagels. Een tacker is een soort grote nietmachine. Deze dozennietmachine zorgt ervoor dat twee losse delen aan elkaar worden bevestigd. Een tacker niet de nagels volledig in het materiaal. Belangrijk is dus om te weten hoe lang de nagels moeten zijn. De nietjes mogen niet te kort zijn, maar ook zeker niet te lang. Als nagels te lang zijn komen ze aan de andere kant weer uit het materiaal en dat is niet de bedoeling. 

Lees verder

Voordelen van een tacker

  • Krachtig
  • Eenvoudig in gebruik
  • Binnen enkele seconden klaar

Soorten tackers

Bij ons vind je twee soorten tackers: de handtacker en de accutacker. Het voordeel van een handtacker is dat die niet afhankelijk is van elektriciteit of luchtdruk. Een nadeel is dat de handtacker kleinere nagels bevat, waardoor de tacker minder geschikt is voor heel zware taken. De accutacker is draadloos en daarom kun je ze overal gebruiken. Het nadeel is wel dat je er altijd voor moet zorgen dan de accu opgeladen is voor je aan het werk gaat. 

Wil je je dozen op een andere manier sluiten? Bij ons vind je naast tackers ook tape en omsnoeringsband.

Lees minder
Tackers
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.