Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Tackers

Er zijn diverse soorten manieren om een doos te sluiten. Eén daarvan is het sluiten met behulp van een tacker en nagels. Een tacker is als het ware een grote nietmachine. Deze dozennietmachine zorgt ervoor dat twee losse delen aan elkaar worden bevestigd. Een tacker niet de nagels volledig in het materiaal. Belangrijk is dus om te weten hoe lang de nagels moeten zijn. De nieten moeten niet te kort zijn, maar ook zeker niet te lang. Als nagels te lang zijn komen ze aan de andere kant weer uit het materiaal en dat is niet de bedoeling. 

Lees verder

Voordelen van een tacker

  • Krachtig
  • Eenvoudig in gebruik
  • Binnen enkele seconden klaar

Soorten tackers

Bij Logistiekdirect vind je twee soorten tackers, namelijk de handtacker en de accutacker. Het voordeel van een handtacker is dat deze niet afhankelijk is van elektriciteit of luchtdruk. Een nadeel is dat de handtacker kleinere nagels bevat, waardoor de tacker minder geschikt is voor hele zware klussen. De accutacker is snoerloos en daarom over te gebruiken. Het nadeel is wel dat je er altijd voor moet zorgen dan de accu opgeladen is voordat je aan een klus begint. 

Wil je op een andere manier jouw dozen sluiten? Bij ons vind je naast tackers ook tape en omsnoeringsband.

Lees minder
Tackers
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.