Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Lashingband

Een lashingband is een veilig en kostenbesparend alternatief voor staalband, kettingen en herbruikbare spanbanden. De geweven polyester lashingband wordt veelal toegepast bij het zekeren van lading in container, op een goederentrein, schip of vrachtwagen is. Hierbij is er vooral sprake van one way transport, waardoor het inzetten van een lashingband voordelig is ten opzichte van herbruikbare ladingzekeringen.

Lees verder

Band, gesp en spanner

Bij het bevestigen van een lashingband heb je drie dingen nodig: de lashingband zelf, een lashinggesp of haak waarmee de band vastgezet kan worden en een spanner voor de lashingband, waarmee je de band strak trekt zodat de vracht zeewaardig gezekerd wordt. Let erop dat de maximale breedte die de gesp en spanner aankunnen overeenkomt met de lashingband die je wilt gebruiken voor het zekeren van de lading.

Zeewaardig vervoeren

Het stuwen en zeewaardig laden van containers is een vak apart. Om kostbare materialen veilig per zeecontainer te vervoeren, bestaan er een aantal hulpmiddelen om schokken, trillingen, stof en vuil tegen te gaan en vocht en corosie te voorkomen noodzakelijk. Lashingbanden zijn hier, net als onze stuwzakken, een goed voorbeeld van.

Lees minder
Lashingband
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.