Cable Seal

Kabelzegels, cableseals of kabelverzegeling is een uitermate veilige en snelle manier van verzegeling. Een kabelzegel laat zich snel aanbrengen door de gevlochten stalen kabel in het stevige aluminium huis (roestvrij) te geleiden en is aantrekbaar of aanrijgbaar, zodat er een minimale opening ontstaat. Om elke poging tot manipulatie of fraude zo veel mogelijk te beperken, adviseren wij de kabel zo ver mogelijk aan te trekken.

Lees verder

Kabelzegels

Kabelverzegeling heeft een relatief hoog beveiligingsniveau. De kabelzegel van Ø3,5 mm voldoet aan de ISO17712-2013 norm voor High Security Seal. Er zijn vele toepassingen denkbaar voor kabelverzegeling: tankwagens, vrachtwagens of catering trolleys, IBC containers, TIR lijnen en meer. Voorkom fraude door gebruik van cable seals. Bij fraude van het zegel rafelt het staaldraad, waardoor dit onmiddellijk zichtbaar is.

Lees minder
Cable Seal
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.