Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Cable Seal

Kabelzegels, cableseals of kabelverzegeling zijn een uitermate veilige en snelle manier van verzegeling. Een kabelzegel laat zich snel aanbrengen door de gevlochten stalen kabel in het stevige aluminium huis (roestvrij) te geleiden en kunnen aangetrokken of aangeregen worden zodat er een minimale opening ontstaat. Om elke poging tot manipulatie of fraude zo veel mogelijk te beperken, adviseren wij de kabel zo ver mogelijk aan te trekken. Cableseals zijn geschikt voor het afsluiten en beschermen van tankwagens, vrachtwagens, cateringtrolley's, IBC-Containers en TIR-lijnen. Bij pogingen tot manipulatie of fraude rafelt het staaldraad en wordt die poging dus meteen zichbaar.

Lees verder

Barrière

Kabelverzekering valt net als containerzegels onder de barrièreverzegelingen. Deze zijn bedoeld om diefstal van lading te voorkomen, maar vooral te vertragen. De zegels zijn gemakkelijk met de hand aan te brengen, maar er is zwaar gereedschap nodig om deze los te krijgen, zoals bijvoorbeeld een betonschaar. De barrièreverzegelingen voldoen aan de ISO17712-2013 norm voor Security Seal of High Security Seal. Bij de cableseals zit dat onderscheid in de diameter van het staaldraad. De cableseal met ø 3,5 mm geldt als high security, die van ø 1,5 mm geldt als medium security.

Unieke nummering en bedrukking

Al onze aantrekverzegelingen zijn voorzien van opeenvolgende nummering. Zo kan je eenvoudig bijhouden welke verzegeling meegaat met welke vracht. Er zijn echter ook verzegelingen die verder te personaliseren zijn met eigen bedrukking, een logo en unieke nummering. Hierdoor kan je meteen duidelijk zichtbaar maken wie de verzegeling heeft geplaatst.

Lees minder

Cable Seal
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
  1. Maak kennis met onze verzegelingen

    Vraag een kennismakingspakket verzegeling aan

    Verzegelingen samples aanvragen Verzegelingen samples aanvragen
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.