Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Securitytape

Verzegelingstape, veiligheidstape of securitytape en labels zijn geschikt om ongeoorloofde toegang tot dozen, goederen en ruimtes te signaleren. De veiligheidstape kan eenvoudig met een tapedispenser aangebracht worden en laat bij het lostrekken een boodschap zien waaruit duidelijk blijkt dat de verzegeling verbroken is. Hierdoor is de securitytape ideaal voor het sluiten van verpakkingen met waardevolle en diefstalgevoelige goederen.

Lees verder

Veiligheidstape

Hoogresistente en scheurbestendige veiligheidstape en veiligheidslabels zijn speciaal ontworpen om zendingen met producten zoals elektronica, kleding, rookwaren, geneesmiddelen en alcoholische dranken stevig te sluiten. Wanneer de veiligheidstape wordt losgetrokken, verschijnt een waarschuwingsboodschap die aangeeft dat iemand getracht heeft de verpakking te openen. Daardoor is het direct duidelijk dat er gerommeld is aan de zending. Zodra de tape of het label is verwijderd, is het onmogelijk die opnieuw te sluiten zonder duidelijke sporen achter te laten.

Er zijn 2 soorten tape en labels in omloop, met elk een verschillende belijming:

  • Non transfer security tape: geen boodschap achterlatend op de ondergrond, geschikt voor hoge energieke vlakken zoals metaal en glas
  • Total transfer security tape: totale overdracht van de boodschap op de ondergrond, o.a. geschikt voor papier en karton
Lees minder
Securitytape
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.