Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Thermoboxen

Thermoboxen, ook wel Isolatieboxen genoemd, zorgen ervoor dat producten op de juiste temperatuur blijven tijdens het transport van geconditioneerde producten, zoals voeding en andere bederfelijke goederen. Onze thermoboxen met deksel kunnen worden gebruikt bij temperaturen tussen de -40ºC en +120 ºC.

Lees verder

Kwaliteit voorop

Aan het vervoeren van bederfelijke goederen hangen bepaalde eisen samen. Eén van die eisen is het behouden van kwaliteit tijdens het transport. Hiervoor bestaat een wettelijke regelgeving. Door gebruik te maken van isolatieboxen wordt de juiste temperatuur van de producten behouden waardoor de kwaliteit van het product goed blijft. Thermoboxen gemaakt uit EPP-kunststof kunnen ingezet worden bij temperaturen tussen de -40ºC en +120 ºC.

Lichtgewicht thermoboxen

Onze thermoboxen zijn gemaakt van EPP, ofwel Expanded Polypropylene. Dat is een variant van piepschuim die niet verkruimelt maar wél isoleert. Dit zorgt ervoor dat de thermobox zelf weinig weegt en dus gemakkelijk is in gebruik, ook vanwege de geïntegreerde handgrepen. Daarnaast kunnen de isolatieboxen tegen een stootje en zijn ze gemakkelijk stapelbaar. Ideaal dus!

Eenvoudig schoon te maken

Bij het vervoer van geconditioneerde producten zoals voeding is hygiëne zeer belangrijk. Onze isolatieboxen zijn vaatwasbestendig en vanwege het gladde interieur kan er geen vocht of vuil achterblijven. Het kunststof neemt ook amper water op, zodat bacteriën en andere micro-organismen geen kans krijgen. Hierdoor zijn de thermoboxen uitermate geschikt voor levensmiddelen, bestendig tegen chemicaliën en bestand tegen olie of vet.

Gastronorm en euronorm

In restaurants en cateringbedrijven wordt vaak gebruik gemaakt van Gastronorm (GN), een maatindeling van onder andere opbergsystemen van voornamelijk roestvast staal of voedselveilig kunststof. In onze isolatiebox van 600 x 400 mm past precies een 1/1 GN bak. Dat zijn Gastronormschalen met een afmeting van 530 x 325 mm.

De thermoboxen van 685 x 485 mm zijn dan weer perfect op Euronormmaat. Dat betekent dat je er precies één eurobak of –krat in kwijt kan. Hierdoor is er geen verspilling van ruimte en kun je producten makkelijk in de thermobox plaatsen.

Lees minder
Thermoboxen
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.