Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Ketting toebehoren

Wij bieden schalmen, haken, sluitingen en kettingen voor al jekettingwerk. Topschalmen, verbindingsschalmen, inkorthaken, gaffelklephaken, veiligheidshaken, kettingen en veel meer. Al deze onderdelen zijn los verkrijgbaar en dus vervangbaar voor je kettingwerk. Ze zijn ideaal te gebruiken voor onze hijskettingen en sjorkettingen. Ook geeft het je de mogelijkheid om zelf je ideale ketting samen te stellen. Alle Grade 80-onderdelen voldoen aan de EN 1677 en EN 818 normen en zijn CE gecertificeerd. Hierdoor voldoen ze aan de wettelijk gestelde eisen met betrekking tot de veiligheid. 

Lees verder

Vervangbare onderdelen voor kettingwerk

Kettingonderdelen voor kettinglengen, hijskettingen en kettingsamenstellingen zijn los verkrijgbaar. Wij leveren Grade 80-kettingonderdelen van Delta. De onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn in conservering rood gespoten.

Lees minder
Ketting toebehoren
32 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
32 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.