Ketting toebehoren

Logistiekdirect biedt schalmen, haken, sluitingen en kettingen voor al uw kettingwerk. Topschalmen, verbindingsschalmen, inkorthaken, gaffelklephaken, veiligheidshaken, kettingen en veel meer. Al deze onderdelen zijn los verkrijgbaar en dus te vervangen voor je kettingwerk. Ze zijn ideaal te gebruiken voor onze hijskettingen en sjorkettingen. Ook geeft het u de mogelijkheid om zelf uw ideale ketting samen te stellen. Alle Grade 80 onderdelen voldoen aan de EN 1677 en EN 818 normen en zijn CE gecertificeerd. Hierdoor voldoen ze aan de wettelijk gestelde eisen met betrekking tot de veiligheid. 

Lees verder

Vervangbare onderdelen voor kettingwerk

Kettingonderdelen voor kettinglengen, hijskettingen en kettingsamenstellingen zijn los verkrijgbaar. Wij leveren Grade 80 kettingonderdelen van Delta. De onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn in conservering rood gespoten.

Lees minder
40 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
40 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.