Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Containerzegels

Containerzegels of bolt seals worden gebruikt om onder andere een container mee te verzegelen. Je kunt het containerzegel gebruiken in het wegtransport om vrachtwagendeuren te sealen, maar kunnen ook ingezet worden bij afvaltransport, railvervoer en scheepvaart. Je beschermt de inhoud van een container, trailer of wagon door middel van het zegel. Onze High Security Seals vormen een barrière tegen ongeoorloofde toegang. Zodra er aan het zegel gerommeld is, is dat onmiddellijk zichtbaar. Verbreken van de zegels kan alleen met zwaar gereedschap, zoals een boutenschaar of slijptol.

Lees verder

Voordelen van containerzegels

 • Uniek genummerd (op zowel pin als huls)
 • Voldoen aan veiligheids- en kwaliteitseisen
 • Duidelijk leesbare nummering
 • Enorm hoge breeksterkte
 • Eenvoudige nummerregistratie
 • Frisse opvallende kleuren

Barrière

Containerzegels vallen net als cable seal onder de barrièreverzegelingen. Deze zijn bedoeld om diefstal van lading te voorkomen maar vooral te vertragen. Deze zegels zijn gemakkelijk met de hand aan te brengen, maar er is zwaar gereedschap nodig om deze los te krijgen, zoals bijvoorbeeld een betonschaar. De containerzegels voldoen aan de ISO17712-2013 norm voor High Security Seal, waardoor je hiermee ook naar buiten de EU mag transporteren. Met een breeksterkte van 1700 kg zijn de zegels alleen met zwaar gereedschap te verbreken.

Unieke nummering en bedrukking

Al onze aantrekverzegelingen zijn voorzien van opeenvolgende nummering. Zo kan je eenvoudig bijhouden welke verzegeling meegaat met welke vracht. Er zijn echter ook verzegelingen die verder te personaliseren zijn met eigen bedrukking, een logo en unieke nummering. Hierdoor kan je meteen duidelijk zichtbaar maken wie de verzegeling heeft geplaatst. Je kan je eigen logo of tekst bij aanvraag meteen doorgeven bij onze bedrukbare variant

Lees minder
Containerzegels
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
 1. Maak kennis met onze verzegelingen

  Vraag een kennismakingspakket verzegeling aan

  Verzegelingen samples aanvragen Verzegelingen samples aanvragen
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.