Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Verlofaanvragen

Met de Atlanta verlofaanvraagbonnen kunnen medewerkers schriftelijk verlof aanvragen. Verlofdagen zijn erg belangrijk voor de medewerkers. Niet alleen om even los te komen van het werk, maar ook voor privésituaties zijn vrije dagen van belang. Bij een doktors- of tandartsafspraak, maar ook bij een sterfgeval is het goed dat je vrij kunt krijgen. Medewerkers hebben elk jaar recht op vakantie-uren en vakantiegeld.  

Lees verder

Regels met betrekking tot verlofaanvraag

Allereerst bouwt de werknemer ook vakantiedagen op tijdens ziekte, zwangerschapsverlof of bevallingsverlof. Een medewerker kan, doorgaans, vakantiedagen meenemen naar het volgende jaar.

De werknemer zal de vakantiedagen die hij wil opnemen bij de leidinggevende aan moeten geven. De aanvraag mag alleen worden afgewezen wanneer de reden betrekking heeft op het bedrijf. Als het bedrijf daardoor wordt benadeeld, mag er bezwaar worden gemaakt. Ook moet er rekening worden gehouden met collega's. Het kan niet zo zijn dat een hele afdeling afwezig is. Spreek onderling af wanneer iedereen vakantie neemt.

Verlof aanvragen

Het is belangrijk dat je met de medewerkers afspreekt hoe zij het verlof kunnen aanvragen en hoe dit wordt vastgelegd. Spreek af hoe lang van tevoren een aanvraag moet worden gedaan en bij wie de aanvraag moet worden ingeleverd. Maak ook afspraken over wanneer de werknemer een bevestiging krijgt van zijn aanvraag. Als de aanvragen schriftelijk gebeuren, dan zijn de Altantabonnen voor verlofaanvraag ideaal.

Voordeel van verlofaanvraagbonnen

Met de verlofaanvraagbonnen van Atlanta kunnen misverstanden achteraf voorkomen worden. Het verlof wordt schriftelijk bevestigd en je hebt hiermee een sluitende administratie. Bij een misverstand gelden de bonnen als bewijs. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden, berg je de bonnen netjes op en maak je één persoon verantwoordelijk voor het bijhouden van de verlofregistratie. 

Lees minder
1 item
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 item
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.