Magazijnwagens

Wilt u magazijnwagens kopen? Logistiekdirect.be biedt een compleet assortiment aan sterke en solide magazijnwagens. Oersterke magazijnwagens met een stevige constructie, een stevig laadvlak en platform voor het dragen en verrijden van alle soorten goederen in uw magazijn. Magazijnwagens maken het vervoer van uw producten effectiever. In een korte tijd zijn de producten op de juiste plaats en het is ook nog ergonomisch verantwoord. Wilt u kleine, grote, lichte of zware producten vervoeren? Logistiekdirect.be heeft voor ieder product de juiste magazijnwagen. Bedenk dus vooraf voor welke producten u de magazijnwagen wilt gebruiken en bestel uw magazijnwagen snel online. 

Bekijk ons ruime assortiment: Plateauwagens | Tafelwagens | Etagewagens | Platenwagen | Pakketwagens | Werkplaatswagens

Lees verder

Om in een magazijn veilig en gemakkelijk de artikelen op de juiste plaats te krijgen, kunnen er verschillende transportmiddelen gebruikt worden. Welke het meest geschikt is hangt af van onderstaande factoren:

  • Hoe ziet het magazijn er uit?
  • Wat voor een artikelen?
  • Wie werken er in het magazijn?
  • Hoe vaak worden er artikelen verplaatst?
  • Wat zijn de specifieke voorkeuren?

 

Verschillende soorten magazijnwagens

Expeditiebedrijven, productiehallen en productie sectoren waar het belangrijk is om snel kleine producten te kunnen transporteren maken vaak gebruik van een zogenaamde plateauwagen. Dit zijn magazijnwagens die voor heel veel dingen ingezet kunnen worden. Het speciale ontwerp van platformwagens geeft een hoge garantie dat zelfs zware en asymmetrische producten snel en efficiënt worden verplaatst. Inklapbare platformwagens worden veel gebruikt door servicemonteurs, verhuizers en bezorgdiensten, want deze kunnen gemakkelijk worden opgeborgen en meegenomen.

Etagewagens worden vaak gebruikt om meerdere spullen in één keer te verplaatsen. In transport en de logistieke sector worden ze vaak gebruikt tijdens het orderpicken in een magazijn. Ook als particulier is een etagewagen inzetbaar voor in werkplaatsen, ateliers of verhuizingen. Op postkantoren en beurzen worden ze gebruikt om zware spullen mee te vervoeren. Etagewagens kunnen bestaan uit meerdere etages.

Tafelwagens zijn vergelijkbaar met de etagewagens. Ze hebben vaak maximaal drie etages en worden onder andere gebruikt voor roomservice in hotels of als schoonmaakwagen. Andere toepassingen van dit type wagen is het verzamelen van kleine orders of vieze vaat. De tafelwagens zijn voorzien van handige werkbladen en stille wielen. Dit maakt ze ideaal voor het gebruik op locaties waar stilte is gewenst tijdens de werkzaamheden, zoals in ziekenhuizen, klinieken of gangen van het hotel.

Een platenwagen is een kar waar platen op worden kunnen vervoerd. Grote houten of kunststof platen kunnen met deze handige wagen verplaatst worden. 

Een pakketwagen is een transportwagen die ideaal zijn voor het vervoeren van pakket. De wagen is omgeven door 4 wanden van draadgaas waardoor de pakketten niet van de kar afvallen. 

Werkplaatswagen zijn werkbanken op wieltjes. Er zijn verschillende soorten en maten, zodat er altijd wel een ideale indeling voor u bij zit. De werkplaatswagen is makkelijk te verplaatsen en uw gereedschappen en andere benodigheden heeft u binnen handbereik. 

Lees minder

Magazijnwagens
135 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
135 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.