Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Magazijnwagens

Wil je magazijnwagens kopen? Wij bieden een compleet assortiment aan sterke en solide magazijnwagens. Oersterke magazijnwagens met een stevige constructie, een stevig laadvlak en platform voor het dragen en verrijden van alle soorten goederen in jouw magazijn. Met magazijnwagens vervoer je je producten effectiever. In een korte tijd zijn de producten op de juiste plaats en het is ook nog ergonomisch verantwoord. Wil je kleine, grote, lichte of zware producten vervoeren? Wij hebben voor ieder product de juiste magazijnwagen. Bedenk dus vooraf voor welke producten je de magazijnwagen wilt gebruiken en bestel jouw magazijnwagen snel online. 

Lees verder

Welke magazijnwagen kies ik?

Om in een magazijn alle artikelen veilig en gemakkelijk op de juiste plaats te krijgen, kun je verschillende transportmiddelen inzetten. Welke het meest geschikt zijn hangt af van onderstaande factoren:

 • Hoe ziet het magazijn er uit?
 • Wat voor artikelen?
 • Wie werkt er in het magazijn?
 • Hoe vaak worden er artikelen verplaatst?
 • Wat zijn de specifieke voorkeuren?

Verschillende soorten magazijnwagens

Er zijn diverse soorten magazijnwagens:

 • Plateauwagens
 • Tafelwagens
 • Etagewagens
 • Platenkarren
 • Pakketwagens
 • Werkplaatswagens

Plateauwagens

Expeditiebedrijven, productiehallen en productiesectoren waar het belangrijk is dat je snel kleine producten kunt transporteren, maken vaak gebruik van zogenaamde plateauwagens. Dit zijn magazijnwagens die voor heel veel dingen ingezet kunnen worden. Het speciale ontwerp van plateauwagens geeft een hoge garantie dat zelfs zware en asymmetrische producten snel en efficiënt worden verplaatst. Inklapbare plateauwagens worden veel gebruikt door servicemonteurs, verhuizers en bezorgdiensten, want deze kunnen gemakkelijk worden opgeborgen en meegenomen.

Tafelwagens

Tafelwagens zijn vergelijkbaar met etagewagens. Ze hebben vaak maximaal twee etages en worden onder andere gebruikt voor roomservice in hotels of als schoonmaakwagen. Andere toepassingen van dit type wagen is het verzamelen van kleine bestellingen of vieze vaat. De tafelwagens zijn voorzien van handige werkbladen en stille wielen. Dit maakt ze ideaal voor het gebruik op locaties waar stilte is gewenst tijdens de werkzaamheden, zoals in ziekenhuizen, scholen of de gangen van een hotel.

Etagewagens

Etagewagens worden vaak gebruikt om meerdere spullen in één keer te verplaatsen. In transport en de logistieke sector worden ze vaak gebruikt tijdens het orderpicken in een magazijn. Ook als particulier kun je een etagewagen inzetten in bijvoorbeeld werkplaatsen, ateliers of verhuizen. Op postkantoren en beurzen worden ze gebruikt om zware spullen mee te vervoeren. Etagewagens kunnen uit meerdere verdiepingen bestaan.

Platenwagens

Een platenwagen is een kar waar platen op vervoerd kunnen worden. Grote houten of kunststof platen kunnen met deze handige wagen verplaatst worden. 

Pakketwagens

Een pakketwagen is een transportwagen die ideaal is voor het vervoeren van pakketten. De wagen is omgeven door 4 wanden van draadgaas waardoor de pakketten niet van de kar afvallen. 

Werkplaatswagens

Gereedschapskarren zijn werkbanken op wieltjes. Er zijn verschillende soorten en maten zodat er altijd wel een ideale indeling voor je bij zit. De gereedschapskar is makkelijk te verplaatsen. Al jouw gereedschappen en andere benodigheden heb je binnen handbereik. 

Lees minder

Magazijnwagens
 1. Plateauwagens
  Plateauwagens
  Browse Category
 2. Tafelwagens
  Tafelwagens
  Browse Category
 3. Etagewagens
  Etagewagens
  Browse Category
 4. Platenkarren
  Platenkarren
  Browse Category
 5. Pakketwagens
  Pakketwagens
  Browse Category
 6. Gereedschapskarren
  Gereedschapskarren
  Browse Category
 7. Accessoires magazijnwagens
  Accessoires magazijnwagens
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.