Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Droogmiddelen

Droogmiddelen trekken vocht aan uit de omringende lucht. Droogmiddelen absorberen het vocht en houden dit vast. Daardoor kan corrosie, schimmelvorming en klonteren van poedervormige stoffen worden voorkomen. De Hygro-Bag (droogmiddel voor in containers) beschikt over een aantal eigenschappen om producten tijdens het transport en opslag te beschermen tegen invloeden van luchtvochtigheid en condens. Zo is de Hygro-Bag ondermeer geschikt voor het vervoeren in containers van voedings- en genotmiddelen, staal en aluminium, machines, hout en papier. 

Dit product is samengesteld uit geactiveerde klei en calciumchloride waardoor een langdurige vochtopname tijdens transport (zelfs onder extreme omstandigheden) gegarandeerd wordt. De hygroscopische eigenschappen zijn zodanig dat schade door vocht vrijwel wordt uitgesloten. Doordat de Hygro-Bag is opgebouwd uit natuurlijke stoffen, is hij ongevaarlijk voor mens en natuur. Geactiveerder klei is goedgebeurd door de Food and Drug Autorisation.

Voordelen van de Hygro-Bag

  • Goedkope oplossing waarmee je transportschade door vocht kunt voorkomen
  • Vochtopname gedurende volledig transport
  • Lekt niet bij verzadiging
  • Milieuvriendelijk
  • Vochtopname van maximaal 60% van eigen gewicht
Droogmiddelen
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.