Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Sloten

Het materiaal waar je mee werkt is ontzettend waardevol. Het is daarom ook belangrijk om dit veilig op te slaan als dit materiaal niet in gebruik is of onbeheerd ergens staat. Met het juiste slot voorkom je diefstal of onrechtmatige toegang tot jouw bedrijfswagen, truck, container, aanhangwagen, trailer of werf. Dankzij ons brede aanbod laat je jouw waardevolle eigendommen niet meer onveilig achter.

Lees verder

Laat je trailer en container veilig achter

Aanhangwagensloten en truck- en trailersloten dienen hetzelfde doel, namelijk ervoor zorgen dat je jouw aanhangwagen, truck of trailer veilig ergens onbeheerd achter kan laten. Door ervoor te zorgen dat er geen (vracht)wagen aan gekoppeld kan worden blijft de trailer veilig op zijn plek. Met sloten voor dissels, triangel- en kingpin-aansluitingen hebben we eenvoudig aan te brengen sloten voor de meest voorkomende koppelingen. De sloten zijn naast gemakkelijk aan te brengen ook zo robuust mogelijk gemaakt zodat er niet snel onderdelen los of kwijt kunnen raken.

Ook een container wordt vaak onbeheerd achtergelaten. Of het nu een zeecontainer, bouwcontainer of opslagcontainers is, het is belangrijk om de waardevolle inhoud goed te beschermen tegen inbraak en diefstal. Met een gemakkelijk te plaatsen containerslot zorg je ervoor dat jouw spullen veilig achter slot en grendel zitten. De containersloten zijn gemakkelijk over de sluitstangen van de container te plaatsen waarna je ze op slot zet en de container eenvoudig beveiligd is.

Een beschermde bedrijfswagen

Voor veel beroepen is een bedrijfswagen van vitaal belang. Behalve dat hij je van A naar B brengt, heb je vaak veel materiaal in de wagen liggen om jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is dan ook belangrijk dat dit veilig opgeborgen zit, zodat buitenstaanders hier niet zomaar mee vandoor kunnen gaan. De beveiligingssloten voor bedrijfswagens zorgen ervoor dat niemand zomaar in de laadruimte kan. Wil je dat het slot elke keer dichtvalt als jij de deur dichtdoet? Kies dan voor een slamlockslot. Is dit niet elke keer nodig of wil je zelf de deur op slot doen? Dan is een deadlockslot de oplossing voor je.

Het juiste hangslot

Hangsloten zijn ontzettend divers in te zetten. Gebruik ze om een afvalcontainer met hangslotvoorziening af te sluiten, om een kast, kluis of lade mee op slot te doen of om je liefde ermee te verklaren door het slot aan een oude gammele brug te hangen. De beugels van onze hangsloten zijn gemaakt van gehard staal waardoor ze niet zomaar te verwijderen zijn. Als er meerdere mensen het hangslot moeten gebruiken is het een optie om voor een cijfercodehangslot te gaan. Iedereen die de code weet, heeft op deze wijze toegang tot hetgeen dat wordt afgesloten door dit handige slot. Voor werfbeveiliging zijn hangsloten samen met een ketting ook uitermate goed geschikt maar je zou hier ook voor een kettingslot of kabelslot kunnen kiezen.

Gelijksluitend of verschillend sluitend

Sommige sloten zijn beschikbaar als gelijksluitend of verschillend sluitend, maar wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld? Het is eigenlijk heel simpel. Een gelijksluitend slot heeft hetzelfde profiel als een ander slot en kan dus met dezelfde sleutel opengemaakt worden. Handig als meerdere mensen een slot moeten gebruiken of als één iemand meerdere sloten moet openen. In plaats van een hele sleutelbos is dan een enkele sleutel voldoende. Verschillend sluitende sloten hebben allemaal een uniek profiel en zijn dus ook met maar één sleutel te openen. Hierdoor neemt de veiligheid toe maar, neemt het gebruiksgemak wat af. Als er meerdere mensen meerdere sloten moeten openen, zijn gelijksluitende sloten handige. Maar hoe waardevoller jouw eigendommen, hoe slimmer het is om voor verschillend sluitende sloten te gaan.

Onderhoud je sloten

Een goed slot is onmisbaar en het is daarom ook belangrijk om je slot goed te onderhouden. Met bijvoorbeeld WD-40 Slotspray zorg je ervoor dat jouw cilindersloten soepel blijven werken en eventuele blokkades verwijderd worden. De spray is siliconen- en vetvrij en dringt door tot in het cilindermechanisme. De dunne smeerfilm die achter wordt gelaten, beschermt tegen corrosie. Voor kingpinsloten zijn er ook dummy's en houders beschikbaar die op de trailer geplaatst kunnen worden. Hier kan het kingpinslot op geplaatst worden als de trailer niet in gebruik is. Zo raakt het slot niet beschadigd en blijft het nergens liggen.

Lees minder
Sloten
 1. Containersloten
  Containersloten
  Browse Category
 2. Truck- en trailersloten
  Truck- en trailersloten
  Browse Category
 3. Aanhangwagensloten
  Aanhangwagensloten
  Browse Category
 4. Bedrijfswagen sloten
  Bedrijfswagen sloten
  Browse Category
 5. Hangsloten
  Hangsloten
  Browse Category
 6. Kabel- en kettingsloten
  Kabel- en kettingsloten
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.