Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Transport- en opslagbakken

Een professioneel en georganiseerd magazijn realiseer je onder andere met transport- en opslagbakken. De bakken zijn niet alleen handig voor in het magazijn. Ze worden ook gebruikt bij het transporteren van goederen. Er zijn diverse soorten opbergboxen. Voor elke toepassing vind je bij ons de juiste opbergbox. Zo kies je bijvoorbeeld uit magazijnbakken, stapelbakken, vouwkratten, stellingbakken en nog veel meer. 

Lees verder

Voordelen van opbergboxen

 • Lange levensduur
 • Eenvoudig proper te houden
 • Georganiseerd te werk gaan
 • Licht in gewicht
 • Strak design
 • Bedrukking mogelijk
 • Diverse formaten

Vloeistoffen opslaan of vervoeren

Vloeistoffen opslaan of vervoeren doe je met IBC-containers of vaten. Een IBC-container is een groot vat om eenheden van 600 liter tot 1000 liter te bewaren. Deze containers zijn voorzien van een kunststof of houten pallet, waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn met een heftruck. Wij leveren nieuwe, refurbished en gebruikte tanks. Onze refurbished IBC-containers zijn afkomstig uit de voedselindustrie. Er hebben dus geen schadelijke stoffen in gezeten en de tank kan daardoor voor alles gebruikt worden. Sla bijvoorbeeld regenwater of gewoon water gemakkelijk en veilig op. Ook kun je de containers inzetten om chemicaliën, brandstoffen of oplosmiddelen in op te slaan. 

Opslaan of vervoer van levensmiddelen

Vleeskratten en Euronormbakken voldoen beide aan de HACCP norm. Hierdoor zijn ze geschikt voor hygiënisch gevoelige toepassingen. Ze hebben een gladde afwerking waardoor je ze makkelijk kunt schoonmaken en ze snel drogen. Hierdoor kun je voedsel op een veilige manier bewaren en transporteren. Naast de HACCP-kratten en -bakken vind je in ons assortiment ook isolatieboxen. Deze boxen zorgen ervoor dat jouw producten op de juiste temperatuur blijven. Verse maaltijden of medicijnen kunnen op deze manier op de juiste manier getransporteerd worden.  

Euronorm

Veel van onze bakken zijn te verkrijgen in Euronormformaat. Euronorm is gebaseerd op een basismaat. Deze basismaat is 600 x 400 mm en is geaccepteerd in heel Europa. Van deze basismaat zijn diverse andere bodemmaten afgeleid. De maatvoering is ontwikkeld op basis van de europallet (1200 x 800 mm), de blokpallet (1200 x 1000 mm) en de rolcontainer (800 x 600 mm). De formaten zorgen ervoor dat een pallet of rolcontainer efficiënt geladen kan worden. De verschillende maten zijn onderling stapelbaar. Euronormbakken worden daarom ook vaak stapelbakken genoemd. Verschillende merken hebben de Euronormbak in het assortiment. Ondanks de verschillende merken, hebben al deze bakken de Euronorm maatvoering en zijn ze dus door elkaar te gebruiken. De stapelbakken zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:  

 • 200 x 150 mm
 • 300 x 200 mm
 • 400 x 300 mm
 • 600 x 400 mm
 • 800 x 600 mm

Euronormbakken zorgen voor een grote besparing, omdat je altijd gegarandeerd dezelfde afmetingen koopt. Door heel Europa zorgen de Euronormbakken voor een efficiënte wijze van transport en opslag. Magazijnen en vrachtwagens worden optimaal benut. 

Goederen opslaan en vervoeren

Voor zware ladingen en losse stuks kun je gitterboxen inzetten. De boxen bevatten een sterke kooiconstructie die de goederen goed beschermen. Palletboxen zijn stevige opslagboxen met verschillende inzetmogelijkheden. De boxen staan op poten of op sledes waardoor ze eenvoudig verplaatsbaar zijn. Voor kleine stoffen zoals zand, graan of klein puin zijn dan weer de big bags ideaal. 

Lees minder

Transport- en opslagbakken
 1. Kunststof bakken
  Kunststof bakken
  Browse Category
 2. Kunststof bakken met bedrukking
  Kunststof bakken met bedrukking
  Browse Category
 3. Kratten
  Kratten
  Browse Category
 4. Koffers
  Koffers
  Browse Category
 5. Palletboxen
  Palletboxen
  Browse Category
 6. IBC-containers
  IBC-containers
  Browse Category
 7. Lekbakken
  Lekbakken
  Browse Category
 8. Thermoboxen
  Thermoboxen
  Browse Category
 9. Vaten
  Vaten
  Browse Category
 10. Big bags
  Big bags
  Browse Category
 11. Gitterboxen
  Gitterboxen
  Browse Category
 12. Kantelbakken
  Kantelbakken
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.