Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Spatlappen

Spatlappen voor vrachtwagens en opleggers leveren wij in verschillende uitvoeringen. Spatlappen beschermen de auto en oplegger tegen vuil, modder, water en steenslag. Naast deze functionele taak van de spatlappen, geven de spatlappen een vrachtwagen en oplegger een robuuste uitstraling. Een spatlap maakt de vrachtwagen compleet en af. De spatlap kan geleverd worden in neutraal zwart, maar ook met een opdruk van de bekende merken of met een eigen en unieke opdruk op de spatlap.

Antispray spatlappen

Je bestelt antispray spatlappen of normale spatlappen eenvoudig online. Een echte truckfan bestelt hier zijn DAF spatlap, Volvo spatlap, Scania spatlap, MAN spatlap of de spatlappen van Renault of Iveco.

Spatlappen
24 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
24 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.