Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Bagagegordels & kleine spanbanden

Een bagagegordel, ofwel een kleine spanband met klemgesp, is een eendelige spanband. De spanband bestaat uit een band en een gesp. De spanbandjes met klemgesp worden onder andere ingezet bij het vastzetten van lichtere ladingen. Met een bagagegordel zet u de lading vast door middel van omsnoeren. Omsnoering zorgt ervoor dat een lading gebundeld wordt of verstevigd. De kleine spanbanden voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent ladingzekering. De spanbandjes met klemgesp zijn gekeurd volgens TÜV-GS en voldoet aan de EN12195-2 normering. 

Lees verder

Waarom bagagegordels bestellen bij Logistiekdirect?

  • We leveren alle maakbare variaties kleine spanbanden die mogelijk zijn
  • De meeste bagagegordels zijn direct uit voorraad leverbaar
  • Door te voldoen aan de Europese Norm, zijn onze bagagegordels veilig in gebruik
  • Onze product experts denken graag met umee

Verschillende soorten bagagegordels

De kleine spanbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, sterktes en lengtes. Daarnaast kunt u ook kiezen tussen een verzinkte, RVS of kunststof klemgesp. 

  • Een verzinkte gesp is zeer slijt- en stootvast en heeft daardoor een lange levensduur. Doordat het staal behandeld is, zal de gesp niet roesten. Verzinkt staal is erg sterk.
  • Een RVS gesp roest niet en is daardoor geschikt om buiten te gebruiken. Het materiaal is door en door roestvast. RVS is minder sterk van verzinkt staal, maar nog steeds erg sterk. 
  • Een kunststof gesp is een stuk goedkoper dan gespen van verzinkt staal of RVS. Deze bagagegordels zijn geschikt om maximaal 500 kg te zekeren.  

Toepassingen bagagegordels

Bagagegordels of spanbandjes zijn de meest bekende spanbandjes voor particulier of professioneel gebruik. Een bagagegordel kan om een reiskoffer, een dakkoffer of skikoffer, maar is ook op een aanhanger onmisbaar om lading vast te zetten. Voor elke toepassing kan deze kleine spanband ingezet worden: voor het vastzetten van lading in bussen en vrachtwagens, maar ook in het magazijn om lading op een pallet vast te sjorren. De sjorband werkt zeer eenvoudig. Haal de band door de klemgesp en hij spant zichzelf vast.

Bekijk alle spanbanden.

Lees minder
Bagagegordels & kleine spanbanden
17 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
17 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.