Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Veiligheidsschoenen

Werkschoenen zijn een onmisbaar onderdeel van veiligheid op het werk. Bij veel productiewerk is hier standaard aandacht voor vanwege de risico's voor de werknemers. Het is belangrijk om de juiste schoen te gbruiken op de juiste plek. 

Lees verder

Veiligheidsschoenen

Werkschoenen, werklaarzen en chauffeursklompen worden in alle gewenste modellen en uitvoeringen geleverd. Kijk bij aanschaf van een veiligheidsschoen of laars goed naar de veiligheidsklasse. Er zijn verschillende veiligheidsklassen voor werkschoenen, zoals de S1, S2 en S3.

S1 werkschoenen zijn veiligheidsschoenen met een stalen neus en gesloten hiel en bieden bescherming tot 200KJ voor droge omstandigheden.
S2 werkschoenen zijn veiligheidsschoenen met een stalen neus en gesloten hiel en een waterdichte schacht tot 60 minuten. De schoenen zijn geschikt voor natte werkomstandigheden.
S3 werkschoenen zijn de meest gangbare werkschoenen, die uitgevoerd zijn met waterafstotend leder en een antiperforatiezool.

Onze werkschoenen zijn van de bekende schoenmerken die hun sporen in de transport en logistiek, de bouw en industrie en de chemische sector hebben verdiend.

Werkschoenen, werklaarzen en klompen

De huidige trend en meest verkochte werkschoenen op dit moment zijn de sneaker werkschoenen.

Bekijk hier ook onze catalogus voor alle informatie over been- en voetbescherming.

Overschoenen

Naast de genoemde veiligheidsschoenen zijn er overschoenen. Die zijn zowel voor eenmalig gebruik als voor hergebruik. De bekendste variant is de blauwe wegwerpoverschoen die in vele situaties wordt gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis of fabriek.

Garantie en retour

Onze werkschoenen zijn met de beste materialen geproduceerd en komen uit handen van echte vakmensen. Wij staan voor de kwaliteit van deze producten. Toch kan het gebeuren dat er sprake is van een productiefout of andere kwaliteitsissues. In dat geval springen we je te hulp! Bekijk hier onze garantie en retour voorwaarden. 

Lees minder
Veiligheidsschoenen
 1. Lage werkschoenen
  Lage werkschoenen
  Browse Category
 2. Hoge werkschoenen
  Hoge werkschoenen
  Browse Category
 3. Dames werkschoenen
  Dames werkschoenen
  Browse Category
 4. Klompen
  Klompen
  Browse Category
 5. Werklaarzen
  Werklaarzen
  Browse Category
 6. Overschoenen
  Overschoenen
  Browse Category
 7. Accessoires
  Accessoires
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.