Werkschoenen

Werkschoenen zijn een onmisbaar onderdeel van veiligheid op het werk. Bij veel productiewerk is hier standaard aandacht voor in verband met de risico's voor de werknemers. Het is belangrijk om de juiste schoen te gbruiken op de juiste plek. Je vindt hier een groot assortiment veiligheidsschoenen van alle grote topmerken, zoals Redbrick, Quick, Python en Aimont.

Lees verder

Veiligheidsschoenen

Werkschoenen, werklaarzen en chauffeursklompen worden in alle gewenste modellen en uitvoeringen geleverd. Kijk bij aanschaf van een veiligheidsschoen of laars goed naar de veiligheidsklasse. Er zijn verschillende veiligheidsklassen voor werkschoenen, zoals de S1, S2 en S3.

S1 werkschoenen zijn veiligheidsschoenen met een stalen neus en gesloten hiel en bieden bescherming tot 200KJ voor droge omstandigheden.
S2 werkschoenen zijn veiligheidsschoenen met een stalen neus en gesloten hiel en een waterdichte schacht tot 60 minuten. De schoenen zijn geschikt voor natte werkomstandigheden.
S3 werkschoenen zijn de meest gangbare werkschoenen, welke zijn uitgevoerd met waterafstotend leder en een antiperforatiezool.

Onze werkschoenen zijn van de bekende schoenmerken die hun sporen in de transport en logistiek, de bouw en industrie en de chemische sector hebben verdiend.

Werkschoenen, werklaarzen en klompen

De huidige trend en meest verkochte werkschoenen op dit moment zijn de Redbrick werkschoenen, uitgevoerd als moderne en hippe sneaker.

TIP: bij elke goede werkschoen hoort een kwalitatief goede werksok. Naast het ruime assortiment aan schoenen en laarzen leveren wij ook bijhorende schoenaccessoires, zoals schoenveters, inlegzolen en onderhoudsproducten voor werkschoenen.

Bekijk hier ook onze catalogus voor alle informatie over been- en voetbescherming.

Overschoenen

Naast de genoemde veiligheidsschoenen zijn er overschoenen. Deze zijn er zowel voor eenmalig gebruik als voor hergebruik. De meest bekende variant is de blauwe wegwerp overschoen die in vele situaties wordt gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis of fabriek.

Lees minder
Werkschoenen
20 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.