Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Kleefmatten

Kleefmat, stofmat, stickeymat of inloopmat: een handige kleefmat voor het voorkomen van stof en stofdeeltjes in je cleanroom, laboratorium, technische ruimtes, kantoor of stofvrije werkplek. De kleefmatten van Easydek zijn altijd geschikt voor het verminderen van stofverplaatsing.

De Easydek Kleefmat bestaat uit 60 zelfklevende lagen. De lagen zijn genummerd en zodanig opgebouwd dat de zelfklevende laag naar boven wijst. Op het moment dat er op de kleefmat wordt gelopen, blijft het stof dat onder aan de schoenen zit, achter op de mat. Zo wordt voorkomen dat stof zich verplaatst. De Easydek Kleefmat is tevens geschikt voor rollend materieel, zoals karren, dolly’s en trolleys.

Kleefmatten
1 item
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 item
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.