Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Vaten

Stalen of kunststof vaten kopen? Vaten zijn geschikt voor allerlei doeleinden. Zo worden ze gebruikt voor de opslag van olie, brandstoffen of chemicaliën. Er zijn verschillende uitvoeringen en formaten, met en zonder deksel en van 30 tot en met 220 liter. Heb je iets kleiners nodig om je vloeibare stoffen in op te slaan? Onze jerrycans hebben een inhoud van 5 tot en met 20 liter. Zowel de vaten als de jerrycans zijn UN gekeurd. 

Lees verder

Stalen vaten

Stalen vaten worden ook wel bondelvaten of drums genoemd. Deze vaten zijn gemaakt van plaatstaal en zijn door de gerolde randen erg sterk. Daarnaast zijn ze ook nog eens onderling stapelbaar. Met vaten van 30 tot en met 220 liter heb je veel opslagmogelijkheden. Het vat van 220 liter is het grootste alternatief voor een IBC-container.

Kunststof vaten

Kunststof vaten hebben het voordeel dat ze erg licht zijn. Daarnaast zijn deze blauwe vaten eenvoudig te reinigen en veelzijdig in gebruik. De vaten hebben een inhoud van 60 tot en met 220 liter en zijn gemakkelijk te vullen en te leggen. Deze vaten zijn ideaal vor de opslag van olie, brandstoffen en chemicaliën in een magazijn.

Jerrycans

Jerrycans zijn eigenlijk de kleine broertjes van de vaten. Met een inhoud van 5 tot en met 20 liter zijn ze ideaal voor het opslaan van kleine hoeveelheden olie, brandstoffen en chemicaliën. De jerrycans zijn licht van gewicht en zijn stapelbaar. De jerrycan kan worden voorzien van een zwarte schroefdop en deze zijn ook verkrijgbaar op onze shop. Net als de kunststof vaten, hebben ook de jerrycans een UN-keurmerk. 

Lees minder
Vaten
18 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
18 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.