Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Ritregistratie

Met een juiste administratie heb je een compleet en volledig beeld van de gereden ritten, de gewerkte uren, de verlofaanvragen en ga zo maar door. Je beschikt over een gedetailleerd overzicht van bijvoorbeeld de rittenregistratie. Op elk moment kan er een controle worden gedaan of gekeken worden hoeveel er bespaard kan worden op brandstoffen of tijd. Ook voorkom je discussies, omdat alles staat genoteerd. Zijn er vragen of twijfels over bepaalde zaken? Dit kan worden nagekeken in de administratie.

Lees verder

Atlanta bedrijfsformulieren

Overzicht in uren, afspraken, emballage en notities voor je kantoor? Bij ons vind je diverse bedrijfsformulieren. Je krijgt met de producten van onder andere Atlanta een totaalbeeld van je administratie. Hier vind je alle soorten bedrijfsformulieren, notitieblokken, 'bel me terug'-boekjes, kilometerregistratie, urenverantwoording en bonnenboekjes.

Wegenkaarten

Een goede autokaart of wegenkaart mag niet ontbreken in je cabine of auto. Met een wegenkaart heb je een goed overzicht van het complete wegennet. Ben je onderweg en gaat je navigatiesysteem kapot of vind je het gewoon veel makkelijker en betrouwbaarder? Dan zijn de wegenkaarten van Falk dé oplossing. Je vindt bij ons wegenkaarten voor de Benelux en Europa. Nooit meer de weg kwijt!

Lees minder
Ritregistratie
18 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
18 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.