Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Wegwerpartikelen

Met disposables of wergwerpartikelen creëer je extra hygiëne en veiligheid voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Wegwerpartikelen worden vaak gebruikt in de zorg en de voedingsindustrie. In deze sectoren is hygiëne erg belangrijk.

Lees verder

Wegwerpartikelen

Onze disposable materialen voldoen aan de HACCP-normen. De wegwerpkledingstukken zijn leverbaar in non woven, polypropyleen en/of polyethyleen (PP/PE) kunststof en Tifex.

Soorten wegwerpbedrijfskleding

Bij ons vind je een ruim assortiment wegwerpartikelen:

  • Wegwerp haarnetjes
  • Wegwerp handschoenen
  • Wegwerp overschoen
  • Wegwerp overall
  • Wegwerp mouwen

Wegwerp haarnetjes
Vooral in de voedselindustrie worden haarnetjes vaak gebruikt. De haarnetjes zijn gemaakt van non woven polypropyleen (PP). Door dit materiaal blijven uitgevallen haren in het netje zitten. Mensen verliezen dagelijks gemiddeld honderd haren. De haren zullen dankzij het haarnetje niet in het eten komen.  

Wegwerphandschoen
Wegwerphandschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Blauwe handschoenen worden met name gebruikt in de voedselindustrie. Deze handschoenen voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Mocht iemand een handschoen verliezen, dan is die dankzij de opvallende blauwe kleur goed te herkennen en gemakkelijk te vinden.

Heb je vragen over wegwerpartikelen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten.

Lees minder
Wegwerpartikelen
23 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
23 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.