Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Signaallampen

Zwaailampen, flitslampen en signalisatielampen zorgen voor een veilige werkomgeving. Zwaailampen zijn draailampen die zorgen voor een brede lichtspreiding. Hierdoor vergroten zwaailampen de zichtbaarheid van voertuigen aanzienlijk. Opdat je de juiste zwaailamp kunt selecteren is het goed te weten dat er 2 soorten zwaailampen zijn.
 
Halogeen of led-lampen?
Zwaailampen zijn leverbaar met een h1-halogeenlamp en de zwaailampen met led-verlichting. De voordelen van zwaailampen met led-verlichting zijn voornamelijk de lange levensduur van de lampen, het kwalitatief hoogwaardig licht en geen brandgevaar bij oververhitte lampen. Investeren in led is dus besparing op kosten en energie voor de lange duur en daardoor hebben led lampen een duurzaam imago.
 
Lees verder

Zwaailicht

Behalve het onderscheid in verlichting van zwaailampen zijn er ook nog de verschillende bevestigingsmogelijkheden van de zwaailamp;
  • Zwaailampen met 3 puntsbevestiging
  • Zwaailampen met 1 boutsbevestiging
  • Zwaailamp met opsteek voor montage op buizen
  • Zwaailamp met flexibele opsteek voor motage op buizen
  • Zwaailamp met een magnetische voet

Maak een keuze uit de verschillende zwaailichten van gerenommeerde merken.
Signaallampen
44 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
44 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.