Omruilen en terugsturen

Je plaatst een bestelling en ontvangt deze netjes de volgende werkdag. Je opent je pakket en ziet een blauwe kleur, waar je liever een groene zag.
Kun je nog omruilen?

Zolang je je op tijd bedenkt, maken we van terugsturen geen probleem. Bekijk hieronder alle informatie over het terugsturen van je bestelling.

 


Herroepen (uitsluitend particulieren)

Je hebt het recht om binnen 30 dagen je bestelling zonder reden terug te sturen.

Gebruik voor een retour ons formulier voor herroeping of het Europees modelformulier herroeping gebruiken. Dit is niet verplicht, maar versnelt wel het proces.


Wanneer kun je een bestelling niet terugsturen?

Als consument kun je een bestelling niet terugsturen als het gaat om:

 • Producten die speciaal voor jou gemaakt of samengesteld zijn, en die dus duidelijk specifiek voor jou bestemd zijn.
 • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.
 • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden omwille van hygiëne en/of waarvan de verzegeling na levering verbroken is.
 • Producten die na levering zijn vermengd met andere zaken.


Wat gebeurt er na je terugzending?

Na een geldig retour ontvang je het aankoopbedrag van je bestelling binnen 14 dagen van ons terug. Wij betalen je met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie heeft plaatsgevonden, tenzij dit nadrukkelijk anders is afgesproken.

De verzendkosten voor terugsturen zijn voor eigen rekening, tenzij er door ons sprake is van een onjuiste levering. Indien wij de terugzending beschadigd of onvolledig ontvangen, worden kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden naar inzicht van Logistiekdirect en naar redelijkheid bepaald.

 


Omruilen

We doen er echt alles aan om productinformatie op onze website zo goed en volledig mogelijk weer te geven. Mocht ondanks dit een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, kan het binnen 30 dagen na ontvangst worden geruild voor een ander artikel of een andere maat. Even goede vrienden.

Ruilen is echter uitgesloten voor:

 • Producten die speciaal voor jou zijn gemaakt of samengesteld en die dus duidelijk specifiek voor jou zijn bestemd.
 • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.
 • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden omwille van hygiëne en/of waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
 • Producten die na levering zijn vermengd met andere zaken.

 


Terugsturen (uitsluitend bedrijven)

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. En als je dat niet bent, willen we er alles aan doen om je niet met een slecht gevoel te laten zitten. Daarom hebben we ook voor onze zakelijke klanten een retourproces ingericht. Hieronder lees je hoe je als zakelijke klant een bestelling kunt terugsturen:

1. Vul het retourformulier volledig in en stuur het naar [email protected]. Dit is niet verplicht, maar het versnelt wel het proces.

2. Zodra wij het retourformulier ontvangen hebben, krijg je van ons binnen één werkdag een bevestiging van je terugzending. Print het retourformulier en voeg het toe aan het pakket.

3. Afhankelijk van de gemaakte afspraken zal er een nieuw product verstuurd worden of storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Retouradres:
Logistiekdirect
T.a.v. Retourafdeling
Kraaiendonk 46
5428 NZ Venhorst
Nederland

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij er door ons sprake is van een onjuiste levering. Indien wij de retourzending beschadigd of onvolledig ontvangen, worden kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden naar inzicht van Logistiekdirect en naar redelijkheid bepaald.

Bij vragen over een retourzending geef je altijd het retournummer op. Zo kunnen wij je snel van dienst zijn.

Belangrijk: voeg een kopie van het retourformulier toe aan je retourzending. Zonder dit formulier duurt het veel langer om een retourzending te verwerken en/of terug te betalen!

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.