Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Omruilen en terugsturen

Je plaatst een bestelling. De volgende werkdag komt die aan, zoals beloofd. Je doet het pakket open en ziet een blauwe kleur, terwijl je een groene versie had besteld.

Zolang je je op tijd bedenkt, maken we van terugsturen geen probleem. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om je bestelling correct terug te sturen.


Herroepen (uitsluitend particulieren)

Je hebt het recht om je bestelling binnen 30 dagen zonder reden terug te sturen.

Gebruik voor een retour ons formulier voor herroeping of het Europees modelformulier herroeping. Dit is niet verplicht, maar versnelt het proces wel.


Wanneer kun je een bestelling niet terugsturen?

Als particulier kun je een bestelling niet terugsturen als het gaat om:

 • Producten die speciaal voor jou gemaakt of samengesteld zijn, en die dus duidelijk specifiek voor jou bestemd zijn.
 • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.
 • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd omwille van hygiëne en/of waarvan de verzegeling na levering verbroken is.
 • Producten die na levering vermengd zijn met andere zaken.


Wat gebeurt er na je terugzending?

Na een geldig retour ontvang je het aankoopbedrag van je bestelling binnen 14 dagen van ons terug. Wij betalen je met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is gebeurd, tenzij dit nadrukkelijk anders is afgesproken.

De verzendkosten voor terugsturen zijn voor eigen rekening, tenzij wij een fout hebben gemaakt bij de bestelling of iets verkeerds geleverd hebben. Indien wij de terugzending beschadigd of onvolledig ontvangen, worden kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden naar inzicht van Logistiekdirect en naar redelijkheid bepaald.

 


Omruilen

We doen er echt alles aan om productinformatie op onze website zo goed en volledig mogelijk weer te geven. Mocht ondanks dit een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, kan het binnen 30 dagen na ontvangst worden geruild voor een ander artikel of een andere maat. Even goede vrienden.

Ruilen is echter uitgesloten voor:

 • Producten die speciaal voor jou zijn gemaakt of samengesteld en die dus duidelijk specifiek voor jou zijn bestemd.
 • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.
 • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggestuurd omwille van hygiëne en/of waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
 • Producten die na levering vermengd zijn met andere zaken.

 


Terugsturen (uitsluitend bedrijven)

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. En als je dat niet bent, willen we er alles aan doen om het probleem op te lossen. Daarom hebben we ook voor onze klanten met een zakelijk account een retourproces ingericht. Hieronder lees je hoe je een bestelling via een zakelijk account kunt terugsturen:

1. Vul het retourformulier volledig in en stuur het naar [email protected]

2. Zodra wij het retourformulier ontvangen hebben, krijg je van ons binnen één werkdag een bevestiging van je terugzending. Print het retourformulier ook en voeg het toe aan het pakket.

3. Afhankelijk van de gemaakte afspraken zal er een nieuw product verstuurd worden of storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Retouradres:
Logistiekdirect
T.a.v. Retourafdeling
Kokerbijl 25a
5443 PV Haps
Nederland

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij wij een fout hebben gemaakt bij de bestelling of iets verkeerds geleverd hebben. Indien wij de retourzending beschadigd of onvolledig ontvangen, worden kosten in rekening gebracht. Deze kosten worden naar inzicht van Logistiekdirect en naar redelijkheid bepaald.

Bij vragen over een retourzending geef je altijd het retournummer op. Zo kunnen wij je snel van dienst zijn.

Belangrijk: voeg een kopie van het retourformulier toe aan je retourzending. Zonder dit formulier duurt het veel langer om een retourzending te verwerken en/of terug te betalen!

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.