Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Paklijstenveloppen

Gebruik paklijstenveloppen, plakzakken of documenthoezen om je pakbon, factuur of CMR vrachtbrief eenvoudig bij een zending toe te voegen. Heb je meerdere documenten? Dan houdt de hoes ook de documenten bij elkaar. Een paklijstenvelop beschermt het document tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht en vuil. De enveloppen zijn zelfklevend en bevatten een plakrand aan de onderkant. De enveloppen zijn dus eenvoudig op bijvoorbeeld een doos te plakken. Naast karton plakken de enveloppen ook uitstekend op andere ondergronden, zoals papier en plastic. Wanneer het document in de envolop zit, is er een tweede plakrand om de hoes te sluiten. Door gebruik te maken van paklijstenveloppen, komen documenten onbeschadigd bij de ontvanger. 

Lees verder

Soorten paklijstenveloppen

De enveloppen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. We leveren paklijstenveloppen in A4-, A5-, A6- of A8- (Din Long) formaat en zijn te verkrijgen als blanco transparant of transparant met opdruk "documents enclosed" of "packinglist". Scannen door de folie is erg gemakkelijk, omdat de folie transparant is. Ook is het document meteen herkenbaar. De ontvanger kan meteen zien waar de zending vandaan komt. 

Mattral paklijstenveloppen

Mattral paklijstenveloppen zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. 'IJzersterk' is de standaard bij Mattral producten en dit geldt dus ook voor de plakzakken van dit merk. Deze krachtige documenthoezen zijn een uitstekend en voordeliger alternatief. Bespaar kosten en geniet van hoge kwaliteit. 

Dokulop paklijstenveloppen

Dokulop is marktleider op het gebied van paklijstenveloppen en documenthoezen. De Dokulop heeft vanaf 2014 een flinke kwaliteitsverbetering doorgemaakt. Zo is de folie voortaan samengesteld uit PP (polypropyleen). Hierdoor is de paklijst een stuk stugger. Bij kou wordt de documenthoes niet statisch en voorkomt het krullen. De folie is glashelder, wat het scannen door de envelop bevordert. Naast de glasheldere folie is de dikte van de lijmlaag dikker geworden en daardoor sterker. Met een zwaarder papieren schutblad is een hoge kwaliteit documenthoes ontstaan. In elke uitvoering een passende oplossing.

Lees minder
Paklijstenveloppen
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.