Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging heeft als doel om ongelukken te voorkomen en de schade bij aanrijdingen van voertuigen, bijvoorbeeld heftrucks, te beperken. Door de zwart-en-gele kleur van de afzettingen en markeringen dienen ze ook als waarschuwing. Aanrijdbeveiliging is er in vele varianten. Hieronder leggen we uit welke soorten aanrijdbeveiliging er zijn, wat ze beschermen en op welke manier ze dit beschermen. 

Lees verder

Soorten aanrijdbeveiliging

Er zijn diverse soorten aanrijdbeveiliging:

  • Aanrijdbeugels en -palen
  • Kolombescherming
  • Stellingbescherming
  • Stootranden

Aanrijdbeugels en -palen

Bescherm jouw personeel en magazijn met behulp van stalen aanrijdbeugels of aanrijdpalen. De beugels en palen zijn gemaakt van een hoogwaardig roestvast staal. Deze aanrijdbeveiliging is ideaal om stellingen te beschermen en zo schade te voorkomen. Met behulp van de aanrijdbeugels en aanrijdpalen wordt het werken in een magazijn vele malen veiliger. Daarnaast bieden de beugels en palen bescherming aan producten en stellingen. De aanrijdbeveiliging is verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten. 

Kolombescherming

Bescherm kolommen/pilaren in het magazijn met kolombescherming van polyethyleen. Bij een botsing voorkomen de kolombeschermingen zowel schade aan pilaren als schade aan een heftruck bij een eventuele botsing. De lucht in de beschermer absorbeert de kracht van een aanrijding, waardoor de kolom en het voertuig minimaal belast worden. De kolombeschermer bestaat uit 4 kunststof elementen die aan elkaar zitten door middel van verstelbare banden. De kolombeschermer kan voor verschillende maten dienen, afhankelijk van de omvang van de pilaar of kolom. Ze zijn geschikt voor palen van 200 mm en 300 mm. Met een verlengingselement kan de kolombeschermer uitgebreid worden. De kolombeschermingen zijn eenvoudig te monteren en zijn geschikt voor vierkante en ronde pilaren.

Stellingbescherming

Voorkom met onze stellingbeschermers schade aan magazijnstellingen en producten. De hoekbeschermers zijn onmisbaar in een magazijn en voorkomen schade en dus kosten aan stellingen en producten door aanrijdingen van heftrucks. De stellingbeschermers zijn verkrijgbaar als L-profiel of U-profiel en zijn er in verschillende formaten. Hierbij bestaat de optie om te kiezen voor beschermers met geïmplementeerde rollers. Deze verticaal bevestigde rollers zorgen ervoor dat een groot deel van de kracht die er langs komt wordt afgeweerd. De aanrijdbeveiliging zal de levensduur van de hoeken verhogen en de impact verminderen. 

Stootranden

Voorkom dat materieel beschadigd wordt en personeel letsels oploopt met onze voordelige stootranden. Met stootranden maak je een werkplaats veiliger. De stootranden zijn zeer eenvoudig te bevestigen en zijn geschikt voor oppervlakken, randen, pijpen en profielen. Al onze stootranden zijn gemaakt van PU (polyurethaanschuim) en verkrijgbaar in de opvallende kleuren geel en zwart. Je verandert zo een harde en scherpe hoek gemakkelijk en snel in een zachte stootrand.

TIP: de stellingbeschermers, aanrijdbeugels en aanrijdpalen worden geleverd zonder ankers en pluggen, maar uiteraard zijn deze ook bij ons verkrijgbaar. Vergeet deze niet in het winkelwagentje te plaatsen!

Lees minder

Aanrijdbeveiliging
115 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
115 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.