Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Bezems

Een opgeruimde werkplek is erg prettig. Een bezem helpt u daarbij. Met de juiste bezems is het schoonmaken en het schoon houden van zowel grote, als kleine ruimtes erg gemakkelijk. U veegt eenvoudig en snel vuil en stof bij elkaar. Het is belangrijk om van tevoren te weten waar u de bezem voor gaat gebruiken. Voor elke toepassing is er een geschikte bezem. 

Lees verder

Soorten bezems

Over het algemeen zijn bezems te onderscheiden in twee soorten. U kiest een bezem met harde of met zachte haren. Maar ook hierin is nog onderscheid te maken. De borstelharen kunnen zowel van natuurlijke materialen, als van synthetisch materiaal gemaakt zijn:

 • Bezems die uitgevoerd zijn met borstelharen van natuurvezel zijn zowel voor binnen-, als voor buitengebruik geschikt;
 • Kokosharen zijn afkomstig van de kokospalmen. De haren zijn ideaal als borstelharen. De haren zijn licht en taai en zitten tussen een zachte en een harde bezem in. Bezems met kokosharen worden uitsluitend binnen gebruikt. De haren absorberen vocht te goed, waardoor de haren kunnen vervormen. Het beste effect krijgt u wanneer u de bezem inzet bij gladde ondergronden;
 • Kunststof haren worden gebruikt om buiten te vegen. Bij vochtige of natte ondergronden zijn de haren ideaal. De haren plakken namelijk niet aan elkaar. Voor een beter veegresultaat zijn deze bezems met kunststof haren ook verkrijgbaar met een x-profiel. De haren staan dan niet recht, maar schuin achter elkaar.  

Bezemklem

Een rondslingerende bezem maakt een werkplek chaotisch en struikelgevaar is hierdoor ook aanwezig. Veel mensen zetten hun bezem op de haren weg. Dit is niet verstandig. De haren van de bezem kunnen hierdoor namelijk schuin gaan staan. De bezem verliest zijn functionaliteit. Een simpele oplossing is om gebruik te maken van een bezemklem. Dit ophangsysteem is makkelijk te bevestigen. Ook wanneer een bezem nat is geworden is ophangen de beste keuze. Een natte bezem droogt veel sneller wanneer deze los is van de vloer en de kwaliteit van de bezem zal niet verminderen.

Stoffer en blik

Naast onze harde en zachte bezems, leveren wij ook stoffer en blik. Met een stoffer en blik veeg je snel vuil op. Een hoopje glas, stof, kruimels en ander vuil heb je binnen mum van tijd opgeveegd en in de afvalcontainer gegooid. Bij Logistiekdirect.be kiest u voor een stoffer en blik met een lang of met een kort handvat. Door een stoffer en blik aan te schaffen met een lange steel, voorkomt u dat u moet bukken om het vuil op de grond op te vegen. Dit is een ergonomische oplossing.

Lees minder
Bezems
 1. Bezem met steel
  Bezem met steel
  Browse Category
 2. Bezem zonder steel
  Bezem zonder steel
  Browse Category
 3. Bezemstelen
  Bezemstelen
  Browse Category
 4. Stoffer en blik
  Stoffer en blik
  Browse Category
 5. Bezemklemmen
  Bezemklemmen
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.