Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Bezems

Een opgeruimde werkplek is erg prettig. Daarbij is een borstel erg handig. Met de juiste bezems is het schoonmaken en het schoon houden van zowel grote, als kleine ruimtes erg gemakkelijk. Je veegt eenvoudig en snel vuil en stof bij elkaar. Het is belangrijk om van tevoren te weten waar je de bezem voor gaat gebruiken. Voor elke toepassing is er een geschikte bezem. 

Lees verder

Soorten borstels

Over het algemeen zijn bezems te onderscheiden in twee soorten. Je kiest een borstel met harde of met zachte haren. Maar ook hierin is nog onderscheid te maken. De borstelharen kunnen zowel van natuurlijke materialen als van synthetisch materiaal gemaakt zijn:

 • Borstels met haren van natuurvezel zijn zowel voor binnen-, als voor buitengebruik geschikt;
 • Kokosharen zijn afkomstig van de kokospalmen. De haren zijn ideaal als borstelharen. De haren zijn licht en taai en zitten tussen een zachte en een harde bezem in. Borstels met kokosharen worden uitsluitend binnen gebruikt. De haren absorberen heel goed vocht, waardoor de haren kunnen vervormen. Het beste effect krijg je wanneer je de borstel op gladde ondergronden gebruikt;
 • Kunststof haren worden gebruikt om buiten te borstelen. Bij vochtige of natte ondergronden zijn de haren ideaal. De haren plakken namelijk niet aan elkaar. Voor een beter resultaat zijn deze bezems met kunststof haren ook verkrijgbaar met een x-profiel. De haren staan dan niet recht, maar schuin achter elkaar.  

Bezemklem

Een rondslingerende borstel maakt een werkplek chaotisch en struikelgevaar is hierdoor ook aanwezig. Veel mensen zetten hun borstel op de haren weg. Dit is niet verstandig. De haren van de borstel kunnen hierdoor namelijk schuin gaan staan, waardoor de borstel verliest zijn functionaliteit. Een simpele oplossing is om gebruik te maken van een bezemklem. Dit ophangsysteem is makkelijk te bevestigen. Ook wanneer een borstel nat is geworden is ophangen de beste oplossing. Een natte borstel droogt veel sneller wanneer deze los is van de vloer en de kwaliteit van de borstel zal niet verminderen.

Stoffer en blik

Naast onze harde en zachte borstels leveren wij ook stoffer en blik. Met een stoffer en blik veeg je snel vuil op. Een hoopje glas, stof, kruimels en ander vuil heb je in een mum van tijd opgeveegd en in de afvalcontainer gegooid. Bij ons kies je voor een stoffer en blik met een lang of met een kort handvat. Door een stoffer en blik aan te schaffen met een lange steel, voorkom je dat je je moet bukken om het vuil op de grond op te vegen. Dit is een ergonomische oplossing.

Lees minder
Bezems
 1. Bezem met steel
  Bezem met steel
  Browse Category
 2. Bezem zonder steel
  Bezem zonder steel
  Browse Category
 3. Bezemstelen
  Bezemstelen
  Browse Category
 4. Stoffer en blik
  Stoffer en blik
  Browse Category
 5. Bezemklemmen
  Bezemklemmen
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.