Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Bezoek- en belnotities

Handige boekjes voor bezoek- en telefoonnotities om bezoeken, telefoontjes en orders aan te nemen en deze zorgvuldig te registreren en te verwerken. Ondanks de intrede van het digitale tijdperk, werken deze bezoek- en belnotities uitstekend. Dit boekje is een uniforme manier om intern jouw bezoeknotities, terugbelverzoeken, orderintakes en andere berichtgeving te registreren en te stroomlijnen. Is je collega even niet bereikbaar of heb je het zelf op het moment te druk, maak dan een goede notitie.  

Lees verder

Waarom bezoek- en telefoonnotities?

Professionaliteit is erg belangrijk voor een bedrijf. Interne communicatie verbeter je door elkaar te helpen. Ook tijdens het terugbellen met of een bezoek van een klant of een leverancier is het belangrijk om professioneel over te komen. Een goede terugkoppeling is dus essentieel. Je bent op de hoogte van de reden van het telefoontje of het bezoek en je kunt de informatie meteen gebruiken. Je hoeft niet meer te vragen wie je aan de lijn hebt, waarvoor iemand belt of waar je het bezoek aan te danken hebt. Degene met het probleem of de vraag hoeft geen twee keer uitleg te geven en jij kunt hem/haar snel en gericht helpen. Door onderling goed te communiceren, vergroot je de tevredenheid.   

Voordelen van bezoek- en telefoonnotities

  • Compleet overzicht van gegevens
  • Straalt professionaliteit uit
  • Verhoogd de klanttevredenheid

Welke gegevens noteer je op een telefoonnotitie?

Een goede telefoonnotitie moet uit bepaalde gegevens bestaan. Zo kun je iemand niet terugbellen als je zijn of haar telefoonnummer niet hebt. Daarbij is het ook belangrijk dat de datum en de tijd vermeld wordt. Het is prettig voor de terugbeller om te weten hoe de beller heet, wat de naam is van het bedrijf, of het gaat om een particuliere beller, naar wie er wordt gevraagd, wat het onderwerp van het gesprek is en wat de gewenste actie is. Wil de beller worden teruggebeld of belt hij/zij zelf terug? 

Je kunt ook handige Things-To-Do-Today-notitieboekjes bestellen om jouw werkdag zorgvuldig te plannen. Zo heb je alle zaken overzichtelijk op een rijtje. 

Lees minder
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.