Kunststof bakken

HACCP gecertificeerdBij Logistiekdirect is er een ruim assortiment aan kunststof bakken. Hoe fijn is het om een georganiseerd magazijn te hebben waar u alles makkelijk terug kan vinden. Niet alleen voor opslag zijn de bakken geschikt. Ook kunnen de kunststof bakken gebruikt worden voor transport.   

Lees verder

PP Regranulaat of PP Virgin

Kunststof bakken gemaakt van PP regranulaat zijn vanwege de herkomst van deze kunststof niet geschikt voor open contact met voedingsmiddelen. Bakken gemaakt van PP Virgin materiaal zijn geschikt voor open contact met voedingsmiddelen. Kunststof bakken gemaakt van PP Regranulaat en/of van PP Virgin zijn net zo sterk en gaan beide een leven lang mee. 

Euronorm

Veel van onze bakken zijn te verkrijgen in Euronorm formaat, maar wat wil deze norm nu zeggen? Euronorm is gebaseerd op een basismaat. Deze basismaat is 600 x 400 mm en is geaccepteerd in heel Europa als norm. Er zijn van deze basismaat diverse andere bodemmaten afgeleid, bijvoorbeeld 200 x 150 mm, 300 x 200 mm, 400 x 300 mm en 800 x 600 mm. De maatvoering kan veel besparing opleveren omdat u altijd gegarandeerd dezelfde afmetingen koopt. Door heel Europa zorgen de Euronorm bakken voor een efficiënte wijze van transport en opslag op europallets (80 x 120 cm), blokpallets (100 x 120 cm) of rolcontainers (80 x 60 cm).

                             EUROPALLET - ROLCONTAINER                                                                      BLOKPALLET

Euronorm - Europallet/RolcontainerEuronorm - Blokpallet

Lees minder
Kunststof bakken
253 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
253 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.