Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Vliegtuigrails

Vliegtuigrails, ook wel airlinerails genoemd, zijn een sterke en fraaie oplossing om bindrails in vrachtwagens en bestelbussen te gebruiken. De aluminium rails zijn leverbaar in 1, 2 of 3 strekkende meters en zijn geschikt voor montage aan de wand, op de vloer of aan het dak van je voertuig. De vliegtuigrail is herkenbaar aan zijn fraaie afwerking en getrommeld of glad afgewerkte aluminium strips. Vliegtuigrails hebben aaneengesloten spanooggaten met een diameter van 20 mm. waarin spanogen en telescoopstangen met een eindfitting en plug van 19 mm. naadloos passen.

Lees verder

Kenmerken vliegtuigrails

Vliegtuigrails ontleden hun naam uit de toepassing van dit type bindrail in de luchtvaart. Luchtvrachtpallets en luchtvrachtkisten bevatten normaliter dit type rail. Hieraan wordt de lading of worden netten aan de pallet of kist vastgesjord. De specifieke kenmerken zijn het lichtgewicht aluminium, de vele montageogen in de rail en de aaneengesloten spanooggaten met een diameter van 20 mm. In ons assortiment vind je halfronde, rechte en inbouwvliegtuigrails. De airlinerails zijn zeer eenvoudig te monteren met korte spaanplaatschroeven, zelftappende pluggen of popnagel, afhankelijk van de achterwand. Desgewenst af te werken met kit, zodat stof of splinters zo min mogelijk achter de rail komt.

Lees minder
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Op zoek naar een passende telescoopstang voor jouw vliegtuigrail?

    Bekijk hier de mogelijkheden!

    Doos op maat bestellen Doos op maat bestellen
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.