Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Elektrische transpalletten

Wilt u een elektrische transpallet kopen? De elektrische transpallet of palletwagen is het ergonomische en efficiënte alternatief voor een handtranspallet. Een elektrische palletwagen biedt veel voordelen. Zo bespaart u kracht, maakt het uw werk lichter en biedt het een grote flexibiliteit in een kleine ruimte. Omdat een elektrische palletwagen geen contragewicht nodig heeft, zoals vorkheftrucks, kunnen de transpalletten smaller worden gebouwd. Dit is voordelig wanneer de werkruimte klein en smal is. Elektrische transpalletten zijn uitstekend te gebruiken voor het laden en lossen met vrachtwagens en het loodst u gemakkelijk tussen smalle paden. 

Lees verder

Semi elektrische transpallet

Een semi elektrische transpallet combineert de voordelen van een elektrische aandrijving met de compacte afmetingen van een licht gewicht handtranspallet. De transpallet rijdt door middel van een elektrische aandrijving en bevat een robuuste handpomp voor heffen en dalen. 

Volledige elektrische transpallet

De elektromotor van de elektrische palletwagen wordt aangedreven door een batterij. De batterijhouder bevindt zich tussen de stuurarm en de mast. Deze transpalletten zijn volledig elektrisch. Zowel het rijden als het heffen en dalen gebeurt met de eenvoudige elektrische bediening. Door het lage eigen gewicht en de compacte afmetingen kunnen deze elektrische transpalletten ook perfect worden gebruikt in een vrachtwagen en op de laadklep. 

Wilt u toch een goedkopere variant die niet elektrisch is, kijk dan even in ons assortiment handtranspalletten

Lees minder

Elektrische transpalletten
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.