Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Elektrische transpalletten

Ben je op zoek naar een elektrische transpallet? De elektrische transpallet of palletwagen is het ergonomische en efficiënte alternatief voor een handtranspallet. Een elektrische palletwagen biedt veel voordelen. Zo bespaar je kracht, maakt het je werk lichter en werkt het flexibeler. Omdat een elektrische palletwagen geen contragewicht nodig heeft, zoals vorkheftrucks, kunnen de transpalletten smaller worden gebouwd. Dit is voordelig wanneer de werkruimte klein en smal is. Elektrische transpalletten zijn uitstekend te gebruiken voor het laden en lossen met vrachtwagens en het loodst je gemakkelijk tussen smalle paden. 

Lees verder

Semi-elektrische transpallet

Een semi-elektrische transpallet combineert de voordelen van een elektrische aandrijving met de compacte afmetingen van een lichtgewicht handtranspallet. De transpallet rijdt door middel van een elektrische aandrijving en bevat een robuuste handpomp om omhoog en omlaag te brengen. 

Volledige elektrische transpallet

De elektromotor van de elektrische palletwagen wordt aangedreven door een batterij. De batterijhouder bevindt zich tussen de stuurarm en de mast. Deze transpalletten zijn volledig elektrisch. Zowel het rijden als het heffen en dalen gebeurt met de eenvoudige elektrische bediening. Door het lage eigen gewicht en de compacte afmetingen kunnen deze elektrische transpalletten ook perfect worden gebruikt in een vrachtwagen en op de laadklep. 

Wil je toch een goedkopere variant die niet elektrisch is, kijk dan even in ons assortiment handtranspalletten

Lees minder

Elektrische transpalletten
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.