Kluizen

Een kluis of safe is een inbraakwerende kast en een brandkast is een inbraakwerende en brandwerende kast. Een kluis of brandkast wordt gebruikt om geld, chequeboeken, elektronica, (papieren) documenten, juwelen, back-ups van digitale gegevens en andere waardevolle spullen te beschermen tegen diefstal en/of brand.

Lees verder

De keuze van een kluis hangt volledig af van waartegen de inhoud beschermd moet worden en hoeveel er beschermd moet worden. Geld en kostbaarheden, IT-apparatuur, sleutels en wapens worden meestal beveiligd in een inbraakwerende kluis. Wanneer papieren documenten en data media met belangrijke gegevens moeten worden beveiligd, worden deze vaak opgeslagen in een inbraakwerende en/of brandwerende kluis.

De kluizen van Master Lock zijn er met een sleutelslot en een digitaal combinatieslot. Het voordeel van kluizen met een sleutelslot is dat ze erg veilig en goedkoop zijn in vergelijking met een elektronisch codeslot. Het nadeel van kluizen met een sleutelslot is dat je altijd de sleutel moet bewaren en niet moet verliezen. Het voordeel van een digitaal combinatieslot is dat hij alleen geopend kan worden met een code, er is dus geen sleutel nodig. Het nadeel is dat wanneer de code vergeten is, alsnog de reservesleutel gebruikt moet worden.

Voor kluizen met een gewicht tot 1000 kilogram wordt aangeraden deze te verankeren, zodat de kluizen niet in geheel gestolen kunnen worden. Dit is een onderdeel van de geteste inbraakwerendheid. Wanneer de kluis niet verankerd is, nemen de inbrekers de kluis gewoon mee om deze later op een rustig moment open te breken. De kluizen en brandkasten van Master Lock worden allemaal geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Lees minder
Kluizen
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.