Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Kluizen

Een kluis, documentenkluis of safe is een inbraakwerende kast met een gecompliceerde en zware beveiliging. Kluizen worden gebruikt om geld, chequeboeken, elektronica, (papieren) documenten, juwelen, back-ups van digitale gegevens en andere waardevolle spullen te beschermen tegen diefstal. 

Lees verder

De kluizen zijn gemaakt van massief staal en worden geleverd met bevestigingsmateriaal, waardoor ze lastig te doordringen zijn en ook niet zomaar meegenomen kunnen worden. Onze grote kluizen bieden ook bescherming tegen brand en water, waardoor officiële papieren, digitale artikelen en andere waardevolle spullen extra goed beschermd zijn.

Welke kluis past bij mij?

De keuze van een kluis hangt af van waartegen de inhoud beschermd moet worden, hoeveel er beschermd moet worden en wat het formaat is van de te beschermen spullen. In onze kleinste kluis kan je wel paspoorten, chequeboeken en kleine electronica bewaren maar spullen van A4 formaat passen hier niet in. Wanneer papieren documenten en data media met belangrijke gegevens moeten worden beveiligd, worden deze vaak opgeslagen in een safe die naast inbraakwerend ook water- en vuurwerend is. Met de UL- en ETL-certificering weet je ook dat de kluizen goedgekeurd zijn om aan deze voorwaarden te voldoen.

Sleutelslot of digitaal combinatieslot

De kluizen van Master Lock zijn er met een sleutelslot en een digitaal combinatieslot. Het voordeel van kluizen met een sleutelslot is dat ze erg veilig en goedkoop zijn in vergelijking met een elektronisch codeslot. Het nadeel van kluizen met een sleutelslot is dat je altijd de sleutel moet bewaren en niet moet verliezen. Het voordeel van een digitaal combinatieslot is dat hij alleen geopend kan worden met een code, er is dus geen sleutel nodig. Het nadeel is dat wanneer de code vergeten is, alsnog de reservesleutel gebruikt moet worden. Deze wordt natuurlijk bijgeleverd.

De kluis verankeren

Voor kluizen met een gewicht tot 1000 kilogram wordt aangeraden deze te verankeren, zodat de kluizen niet in geheel gestolen kunnen worden. Dit is een onderdeel van de geteste inbraakwerendheid. Wanneer de kluis niet verankerd is, nemen de inbrekers de kluis gewoon mee om deze later op een rustig moment open te breken. De kluizen van Master Lock worden allemaal geleverd inclusief bevestigingsmateriaal zodat ze verankerd kunnen worden en de veiligheid toeneemt.

Lees minder
Kluizen
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.