Kratten

Kunststof kratten of bakken kopen doe je bij Logistiekconcurrent.nl. De kratten worden ingezet om producten te vervoeren of op te slaan. Ze zijn inzetbaar in vele sectoren zoals logistiek, horeca, detailhandel of voeding. De kunststof kratten beschermen je product en hebben een lange levenduur. Ze roesten en rotten niet en zijn makkelijk stapelbaar. Vouwkratten zijn ruimtebesparend wanneer deze leeg zijn, omdat ze makkelijk inklapbaar zijn. 

Vleeskratten zijn gestandaardiseerde kratten voor de vleesverwerkende industrie, ook wel pool 'E' kratten genoemd. De kratten zijn te gebruiken tussen temperaturen van -30°C tot +60°C. De kratten hebben een gladde afwerking waardoor ze hygiënisch in gebruik zijn. Ze zijn makkelijk te reinigen en drogen snel en voldoen hierdoor aan de strenge richtlijn codering betreffende hygiëne HACCP voor voeding productie processen. De bakken zijn stapelbaar en hebben doorkoelingsgaten waar luchtstromen van bijvoorbeeld koelingen doorheen kunnen. Vlees wordt op deze manier goed gekoeld en het vlees blijft vers. 

Kratten
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.