Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Kratten

Kunststof kratten of bakken worden ingezet om producten mee te vervoeren of in op te slaan. Ze zijn inzetbaar in vele sectoren zoals logistiek, horeca, detailhandel of voeding. De kunststof kratten beschermen je producten en hebben een lange levenduur. Ze roesten en rotten niet en zijn makkelijk stapelbaar. Vouwkratten zijn ruimtebesparend wanneer deze leeg zijn, omdat je ze gemakkelijk kunt inklappen. 

Lees verder

Vleeskratten

Vleeskratten zijn gestandaardiseerde kratten voor de vleesverwerkende industrie, die ook wel pool 'E'-kratten worden genoemd. De kratten zijn te gebruiken tussen temperaturen van -30°C tot +60°C. De kratten hebben een gladde afwerking, waardoor ze hygiënisch in gebruik zijn. Ze zijn makkelijk te reinigen, drogen snel en voldoen hierdoor aan de strenge richtlijn codering betreffende hygiëne HACCP voor voedingsproductieprocessen. De bakken zijn stapelbaar en hebben doorkoelingsgaten waar luchtstromen van bijvoorbeeld koelingen doorheen kunnen. Vlees wordt op deze manier goed gekoeld en het vlees blijft vers. 

Lees minder
Kratten
57 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
57 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.