Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Spanbanden autotransport

Spanbanden voor autotransport leveren wij direct uit voorraad in verschillende maten en uitvoeringen. Kijk bij aanschaf van een autotransport spanband hoe de auto op de oprijwagen kan worden bevestigd. Voor bevestiging aan de zijbeugel van de auto-ambulance adviseren wij auto spanband type A en LW. De overige spanbanden zijn geschikt voor bevestiging aan de laadvloer. Onze autotransport spanbanden zijn in maat verstelbaar en dus in feite geschikt voor elke bandenmaat. De spanbanden worden uitgevoerd met een korte sterke ratel, om ook bij lage wagens voldoende kracht te kunnen zetten op de spanband. Voorkom schade aan banden, velgen en carrosserie en zeker uw kostbare lading met deze sterke autotransport spanbanden.

Lees verder

Verschillende manieren om een band vast te maken

Een band van een voertuig kan op verschillende manieren worden vastgezekerd. Voor elke manier heeft u een speciale spanband nodig. Zo zijn er auto spanbanden met een wielharnas voor over het wiel en een spanband met antislipblokjes die over de band wordt gespannen. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment. 

  • Type TB: bevestigbaar aan de laadvloer. Ook te gebruiken als gewone tweedelige spanband. Bevat een tussenband. Deze zijn ook los te verkrijgen. 
  • Type LW: geschikt voor de bevestiging aan de zijbeugel van een auto-ambulance.
  • Type B: bevestigbaar aan de laadvloer. Bevat een wielharnas.
  • Type SF: met antisliphoes of CX: met antislipblokjes. Bij deze spanbanden is er geen kans op schade aan velgen of wielen. Beide types zijn bevestigbaar aan de laadvloer.
  • Type A: geschikt voor de bevestiging aan de zijbeugel van een auto-ambulance door middel van een spits- of klauwhaak.

Mocht u transportbanden nodig hebben om uw motor te verplaatsen, dan kunt u ook terecht bij ons. Logistiekdirect levert verschillende motortransportspanbanden

Bekijk alle spanbanden.

Lees minder
Spanbanden autotransport
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.