Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Truck en trailer verlichting

Truck- en trailerverlichting is essentieel wanneer je de weg op gaat. Een goed verlichte truck en trailer zorgt voor een goede zichtbaarheid en dus voor veiligheid. Is je verlichting kapot of is die aan vervanging toe, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel snel en gemakkelijk truck- en trailerverlichting van gerenommeerde merken, zoals Philips, Aspöck, Britax, Hella, Tralert en Rubbolite.

Lees verder

Waarom truck- en trailerverlichting gebruiken?

Het gebruik van hoogwaardige verlichting is essentieel voor de veiligheid op de weg. Goed functionerende verlichting zorgt ervoor dat je voertuig zichtbaar is voor andere weggebruikers, vooral bij slecht weer, in het donker of in mistige omstandigheden. Het vermindert het risico op ongevallen en vergroot de reactietijd van andere bestuurders, waardoor je meer controle hebt over je voertuig en de omgeving.

Voordelen van onze truck- en trailerverlichting

 • Verbeterde veiligheid: onze verlichtingsproducten zijn ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden, waardoor het risico op aanrijdingen wordt verminderd.
 • Duurzaamheid: de verlichting is gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn onze verlichtingsoplossingen bestand tegen zware omstandigheden en gaan ze lang mee, zelfs bij intensief gebruik.
 • Energie-efficiëntie: onze LED-verlichtingsopties bieden niet alleen helderheid, maar ook energiebesparing.
 • Eenvoudige installatie: met gebruiksvriendelijke installatie-instructies kun je onze verlichtingsproducten snel en gemakkelijk installeren. 

Soorten truck- en trailerverlichting

Je vindt bij ons een groot assortiment aan verlichting voor je truck en trailer. 

 • Achterlichten: achterlichten zijn cruciaal voor het signaleren van remmen, draaien en achteruitrijden, waardoor andere weggebruikers jouw bedoelingen duidelijk kunnen begrijpen.
 • Zijmarkeringslichten: deze verlichting langs de zijkant van het voertuig zorgt voor extra zichtbaarheid, vooral bij het passeren en bij het parkeren langs de weg.
 • Reflectoren: reflectoren dienen als passieve verlichting en zijn van vitaal belang bij weinig licht of slecht zicht, waardoor andere bestuurders jouw voertuig gemakkelijker kunnen detecteren.
 • Pendellampen: pendellampen worden vaak gebruikt om het gebied rondom het voertuig te verlichten tijdens laden, lossen of reparaties, waardoor een veilige werkomgeving wordt gegarandeerd, vooral bij weinig licht.
 • Werklampen: werklampen bieden krachtige verlichting voor specifieke taken, zoals off-road rijden, landbouwwerkzaamheden of bouwprojecten, waardoor maximale zichtbaarheid en veiligheid worden gegarandeerd, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Of je nu op zoek bent naar vervangende verlichting of een upgrade wilt voor je truck of trailer, wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige verlichting die voldoen aan al je behoeften. Vertrouw op onze expertise en investeer in de veiligheid en betrouwbaarheid van je voertuig. 

Lees minder
Truck en trailer verlichting
 1. Achterlichten
  Achterlichten
  Browse Category
 2. Vervangingslampen
  Vervangingslampen
  Browse Category
 3. Pendellampen
  Pendellampen
  Browse Category
 4. Markeringslichten
  Markeringslichten
  Browse Category
 5. Verstralers
  Verstralers
  Browse Category
 6. Signaallampen
  Signaallampen
  Browse Category
 7. Werklampen
  Werklampen
  Browse Category
 8. Mistlampen
  Mistlampen
  Browse Category
 9. Interieurverlichting
  Interieurverlichting
  Browse Category
 10. Fittingen
  Fittingen
  Browse Category
 11. Zekeringen
  Zekeringen
  Browse Category
 12. Lampenbeugels
  Lampenbeugels
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.