Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Messen

Door het gebruik van veiligheidsmessen wordt de kans op snij-incidenten verkleind. Bovendien hebben de messen een ergonomisch en innovatief design. Voor deze messen bieden we ook navullingen. Je kunt jouw mes dus blijven gebruiken, waardoor je niet zo snel een nieuw veiligheidsmes moet kopen.

Lees verder

De messen van Martor hebben 3 verschillende veiligheidstechnieken:

  • 1 SECUMAX: de hoogste veiligheid: het mesje ligt niet bloot, maar is afgeschermd voor mens en goederen. 
  • 2 SECUPRO: een zeer hoge veiligheid: het mesje trekt automatisch terug, wanneer dat het snijmateriaal verlaat.
  • 3 SECUNORM: een hoge veiligheid: het mesje trekt terug in de greep, wanneer de schuifknop wordt losgelaten.

Naast de standaard veiligheidsmessen bieden we ook metaaldetecteerbare messen aan van Martor. Deze MDP-veiligheidsmessen zijn identiek aan de niet MDP-veiligheidsmessen. MDP-messen zijn uitgerust met dezelfde veiligheidstechniek en zijn geschikt voor dezelfde snijmaterialen. Ideaal voor werken in een delicate omgeving, handmatig snijden of in de buurt van een productiezone.

MDP-messen van Martor zijn altijd ongelakt om gekleurde schilfers te vermijden. De detecteerbaarheid van messen, onderdelen en deeltjes is altijd afhankelijk van de kwaliteit en de instellingen van detectoren ter plaatse. 

 Martor Veiligheidsmessen

Lees minder
Messen
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.