Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Aanhangwagen

Een aanhangwagen is een wagen die achter een voertuig aan de trekhaak kan worden gekoppeld. Met een aanhanger kun je allerlei soorten machines en materialen verplaatsen. Een aanhangwagen is zowel zakelijk als particulier een veelgebruikt hulpmiddel. Een aanhangwagen bestaat uit vele losse onderdelen die allemaal in ons complete assortiment te vinden zijn.

Aanhangwagen

Wij bieden een compleet assortiment met alle soorten aanhangwagenonderdelen. Zo leveren wij aanhangernetten, verlichting, disselbakken, oprijplaten, neuswielen, koppelingen en nog veel meer. Aanhangeronderdelen bestel je hier snel en eenvoudig online!

Aanhangwagen
27 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
27 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.