IBC containers

IBC containers, de Intermediate Bulk Containers (IBC) zijn de meest bekende vloeistofcontainers om vloeistoffen in eenheden van 1000 liter of 600 liter eenvoudig te vervoeren of op te slaan. Een IBC vloeistofcontainer onderscheidt zich door de relatief lage aanschafkosten en is optioneel ook verkrijgbaar met VN-goedkeuring voor het transport van gevaarlijke stoffen.

Bij aanschaf van een IBC container kunt u kijken naar 3 verschillende criteria. Het eerste criterium is de classificatie ofwel de staat van de IBC. Wij leveren nieuwe, refurbished en gebruikte IBC vloeistoftanks in een A-keus of B-keus. Een refurbished IBC heeft een nieuwe blaas of tank in een gebruikt frame. Naast de verschillende classificaties zijn er 3 verschillende onderstellen. Er zijn IBC containers met een houten onderstel, een stalen onderstel of een geintegreerde kunsttstof pallet. Kijkt u bij de aanschaf van gebruikte IBC containers of de container gereinigd of ongereinigd is, dat scheelt aanzienlijk in de aanschaf.

Lees verder

Voor nieuwe, refurbished en gebruikte IBC containers kunt u terecht bij Logistiekdirect.be. Bestel hier goedkoop een IBC container van 600 liter of 1000 liter. 

Tip: Als u een gebruikte container aanschaft, kan het zijn dat er nog een restproduct in de tank zit. Dit zijn nooit schadelijke stoffen geweest. Wanneer de tank in de voedselindustrie is gebruikt, kan het voor heel veel andere toepassingen worden gebruikt. Ons advies voor het reinigen van de tank is om dit te doen met heet water en afwasmiddel. Een IBC container kunt u ook schoongemaakt kopen. 

Lees minder

IBC containers
32 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
32 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.