Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Kantelbakken

Kipbakken, ofwel kantelbakken, zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten. Je kan kiezen uit een kipbak van 520 liter, 765 liter of 1030 liter. De kipbakken worden vaak gebruikt voor de opslag van verschillende stortgoederen. Dankzij het robuuste frame zijn de kantelbakken erg duurzaam. Bij ons vind je twee soorten kipbakken, namelijk de kiepbak met of zonder wielen. 

Lees verder

Kipbakken voor de heftruck

Deze kipbakken kun je met een heftruck heel gemakkelijk opheffen. De bak kan vervolgens gemakkelijk leeggemaakt worden in de afvalcontainer. Wanneer de kipbak tegen een container gereden wordt, kantelt de bak. Nadat de bak is gekanteld, wordt de klep automatisch ontgrendeld. Door dit slimme mechanisme moet je zelf niet uitstappen om de klep open te doen en hierdoor bespaar je veel tijd. De variant met wieltjes is extra fijn, want je kunt ze gemakkelijk verplaatsen wanneer ze op de grond staan.  

Lees minder

Kantelbakken
30 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
30 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.