Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Stapelrekken

Met een stapelrek of stapelrack creëer je eenvoudig tijdelijke palletlocaties in je magazijn of expeditiehal. Een stapelrek bestaat uit een basisstelling en kan uitgebreid worden met thermisch verzinkte buizen. Op deze manier kan je extra verdiepingen maken voor in piekperiodes. De stapelrekken zijn ook goed geschikt voor speciale goederen en lengteartikelen zoals matrassen en schuttingen.

Lees verder

Met een Eurorack stapelrek kan je gemakkelijk een plek creëren waar je blokpallets of europallets op kwijt kan.  Het enkele stapelrek heeft plek voor één pallet, op het dubbele kan je er twee kwijt. Met de thermisch verzinkte buizen in verschillende lengtes kan je de basisstelling verhogen en er nog een stapelrek opzetten. Op deze manier vergroot je de opslag zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte in je magazijn of expeditieruimte.

Stapelrekken
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.