Golfkarton

Golfkarton houdt producten op hun plaats tijdens verzending. Golfkarton is een veel gebruikt beschermings- en opvulmateriaal. Het karton is vaak eenzijdig gegolfd. Het bestaat uit twee lagen karton, waarvan de ene kant glad is en de andere kant is gegolfd. De golven dempen de schokken tijdens transport, waardoor het product optimaal beschermd wordt. Voorkom schade en gebruik dit beschermingsmateriaal. Golfkarton is er in verschillende maten en soorten. 

Lees verder

Voordelen van golfkarton

  • Biedt bescherming
  • Soepel
  • Voordelig
  • 100% Recyclebaar 

Soorten golfkarton

  • Golfkarton op rol is eenzijdig gegolfd karton, opgebouwd uit 2 lagen grijspapier. Golfkarton op rol is een multifunctioneel en milieuvriendelijk product voor het beschermen je producten. 
  • Eindloos golfkarton op een pallet is geschikt voor het verpakken van langwerpige artikelen. Met het gebruik van een speciale machine kun je met eindloos golfkarton gemakkelijk zelf dozen op maat maken. Eindloos golfkarton is gemakkelijk en eenvoudig in gebruik. 
  • Golfkartonnen platen zijn zeer geschikt als onderplaat of tussenlegger op een pallet. Golfkartonnen platen zijn beschikbaar in 2 veel voorkomende afmetingen. 

Honingraatkarton

Honingraatkarton bevat, zoals de naam al zegt, een honingraatpatroon. Net als bij golfkarton zit dit patroon tussen twee vellen karton. De bladen zijn erg licht en kunnen gemakkelijk op maat worden gesneden. Door het zeshoekige honingraatpatroon hebben de bladen een zeer hoge draagkracht. Honingraatkarton kan onder andere worden ingezet bij palletisering. Het karton wordt dan gebruikt als tussenblad. Je scheidt eenvoudig al jouw gestapelde producten. Beschadigingen tijdens transport of opslag worden met honingraatkarton voorkomen. Daarnaast zorgen de bladen voor een stabiele pallet. De lading blijft beter op hun plek en zullen minder snel gaan schuiven. 

Duurzaam golfkarton en honingraatkarton

Golfkarton en honingraatkarton zijn 100% recyclebaar en zijn daardoor erg duurzaam. Met golfkarton en honingraatkarton bescherm je dus niet alleen jouw producten, maar ook het milieu. 

Lees minder
Golfkarton
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.