Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Verzegelen van TIR-kabels

Het verzegelen van een gesloten voertuig of ladingeenheid, zoals een zeecontainer, is relatief eenvoudig door een zegel op de deuren aan te brengen. Het verzegelen van een schuifzeiloplegger, tautliner, open-top container en zeilaanhanger is wat ingewikkelder, omdat er ook toegang via de schuifzeilen kan worden verschaft. Om een zeilgesloten voertuig te verzegelen, gebruikt men een officiële TIR-kabel of TIR-lijn. TIR-lijnen lopen rondom het voertuig door de zeilenbuckels, door de deursluiting en komen bij elkaar door de T.I.R. eindstukkens op elkaar te leggen. Door een verzegeling door de TIR-eindstukken aan te brengen, wordt de ladingeenheid afgesloten.

TIR-kabels online bestellen

T.I.R staat voor ‘Transport International de Marchandises par la Route’ en is feitelijk een douaneovereenkomst inzake het internationale vervoer van goederen. Een TIR kabel moet geheel volgens richtlijnen uit de TIR-conventie van 1975 worden geproduceerd. Een TIR-kabel is samengesteld uit een staalkabel (3mm) die bestaat uit minimaal 4 afzonderlijke staalconstructies. Die ommantelen een textieldraad zodat deze niet zichtbaar is. Daaromheen zit een transparante kunststof mantel. De diameter kan 6 mm of 8 mm zijn. Een TIR-kabel is voorzien van een eindstuk.

13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.