Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Poetslappen en -vellen

Poetslappen, poetsvellen en poetsdoeken zijn te verkrijgen in alle soorten en maten. Wij leveren witte poetsdoeken en gekleurde poetsdoeken, poetsdoeken van textiel en badstof, in handige dozen van 5, 10 en 20 kilo.

Gekleurde poetslappen van textiel zijn ideaal voor poetsen, absorberen, afnemen en schoonmaken. Witte poetslappen gebruik je wanneer je met oplosmiddelen werkt en deze zijn dus ideaal wanneer extra hygiëne gewenst is. Met een witte poetslap is direct zichtbaar of vuil is opgenomen.

Poetsvellen bestaan uit dik absorberend poetspapier en ze zijn speciaal ontwikkeld voor industriële reiniging. Deze poetsvellen blijven sterk, zelfs wanneer de poetsvellen nat zijn en ze beschermen je handen tegen hitte en vuil. Handig voor grootverbruikers.

Poetslappen en -vellen
14 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.