Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Etiketten voor labelprinter

Etiketten voor labelprinter zijn de meest verkochte zelfklevende blanco etiketten op rol en zijn uitermate geschikt voor logistieke doeleinden. Denk hierbij aan verzendetiketten, adresetiketten, barcode-etiketten en ‘track & trace’-etiketten. Vanzelfsprekend zijn deze blanco etiketten op rol probleemloos verwerkbaar op alle soorten labelprinters. In ons ruime assortiment leveren wij etiketten voor de bekende labelprinter merken direct uit voorraad. Kies de compatible labels voor printers: Bixolan, Brother, Dymo, Datamax, Godex, Seiko, Toshiba en Zebra.

Lees verder

Direct Thermisch

Bij het direct thermisch printen van etiketten ga je uit van een korte levensduur van het etiket. Een goed voorbeeld hiervoor zijn de verzendetiketten. De bedrukking van het etiket ontstaat door verwarming. De printkop wordt op de gedeeltes verwarmd waar de bedrukking moet komen. Op een ’Direct Thermisch’-etiket zit een toplaag. Deze toplaag reageert op verwarming van de printkop van de printer. Wanneer je een lucifer of aansteker op een gepaste afstand onder het etiket houdt, dan ontstaan er verkleuringen. Dit gebeurt ook wanneer je met je nagel of een ander voorwerp over het etiket krast. Op deze manier kun je zien of een etiket thermisch is. Bij intensief gebruik zal de printkop sneller slijten. Ook wanneer je kiest voor goedkopere etiketten, zullen deze langs de printkop schuren en dus meer schade aanbrengen aan de printkop. Naast het slijten zal bij Direct Thermisch printen de bedrukking op het etiket sneller verkleuren.

Thermisch Transfer

Bij een Thermisch Transfer-printer wordt gebruik gemaakt van een lint. Deze labels bevatten geen toplaag die reageert op warmte. Welwordt er, net als bij de Direct Thermische printers, gebruik gemaakt van warmte. De printkop verwarmt het gedeelte van het lint dat geprint moet worden en de verwarmde delen van het lint blijven achter op het label. Een groot voordeel is dat de bedrukking veel langer leesbaar blijft. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een lint zal de printkop minder snel beschadigd raken Thermisch Transfer’-etiketten worden onder andere ingezet bij het labelen van schappen in magazijnen of winkels, productidentificatie of langere registratie.

Thermo Eco en Thermo TOP

De Thermo Eco’- en ‘Thermo TOP’-etiketten zijn te gebruiken voor zowel Direct Thermisch als Thermisch Transfer. Het verschil tussen deze twee etiketten is de lijmlaag. Beide lijmlagen zijn permanent. De ECO-lijmlaag is biologisch en goedkoop, maar heeft een mindere kleefkracht. Thermo Eco’- en ‘Thermo TOP’-etiketten ook extra beschermd tegen UV-licht, vocht en vet. Hierdoor heeft de Thermo TOP een langere levensduur, maar ook een hogere prijs.

Mocht je twijfelen over welke etiketten je kunt gebruiken voor een bepaalde labelprinter? Neem dan contacht op met onze klantenservice

Lees minder
Etiketten voor labelprinter
66 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
66 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.