Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Standairco

Een standairco koelt de vrachtwagencabine wanneer de vrachtwagen stilstaat en de motor uit is. De standairco wordt gebruikt tijdens de nachtelijke rustperiode en het laden en lossen. Een standairco wordt daarom ook wel parkeerairco of standkoeling genoemd. Een truckstandairco is een onafhankelijk systeem en functioneert los van de motor.

Lees verder

Voordelen standairco

  • Besparing op brandstofkosten. Chauffeurs hoeven de motor niet meer uren te laten draaien op parkeerplaatsen om de airconditioning te gebruiken.
  • Verbetering van de werkomstandigheden en de gezondheid van de chauffeurs. Hitte kan lichamelijke klachten veroorzaken, zoals hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid. Een standairco kan ook zorgen voor een ideale slaaptemperatuur, zodat de chauffeur uitgerust aan zijn rit kan beginnen. Voor een chauffeur is het ook aantrekkelijker om te werken voor een werkgever die zijn trucks heeft uitgerust met een standairco.
  • Fiscale voordelen. Zowel voor eigen ondernemers als ondernemingen gelden de fiscale voordelen van de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor het inbouwen van een standairco.
Lees minder
Standairco
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.