Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Onderhoud en reiniging

Alle onderhoudsproducten voor je wagenpark direct uit voorraad leverbaar. Goed en tijdig onderhoud en verversen van oliën en vetten verlengt de levensduur van trucks en trailers. Koop direct online alle gangbare onderhoudsproducten, oliën en vetten, poetsdoeken en smeermiddelen.

Wasborstels, reinigingsproducten, truckwashproducten eenvoudig online bestellen. Dat geldt ook voor Vikan autoborstels, harde en zachte bezems om opleggers en magazijnen stofvrij te maken en schoonmaakproducten voor het reinigen van ruiten. Bekijk ons assortiment reinigingsproducten.

Lees verder

Eenvoudig insecten verwijderen van de autoruit?

In het voorjaar komen er veel insecten tegen de voorruiten terecht en vervuilen vervolgens grille, bumpers en spiegels. Hard sponsen en agressieve shampoo gebruiken is niet de oplossing. Dure insectenverwijderaars kunnen helpen, maar tasten ook de lak aan.

Tip voor een snelle en effectieve manier om veilig vliegjes, insecten, vogelpoep, teer, hars en andere agressieve materialen te verwijderen:

Doe een nylonpanty rond een wasborstel of spons. Dat is een ideaal en zeer beproefd hulpmiddel om insecten op ruiten, grille, bumpers en spiegels te verwijderen. Op die manier verwijder je ook remstof van de velgen en haalt vogelpoep eenvoudig weg. Het nylon weefsel van de panty rond de spons voorkomt krassen op de lak.

Lees minder
Onderhoud en reiniging
 1. Truckwash
  Truckwash
  Browse Category
 2. Smeermiddelen
  Smeermiddelen
  Browse Category
 3. Vloeistoffen
  Vloeistoffen
  Browse Category
 4. Spuitbussen
  Spuitbussen
  Browse Category
 5. Lijmen en kitten
  Lijmen en kitten
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.