Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Onderhoud en reiniging

Alle onderhoudsproducten voor je wagenpark direct uit voorraad leverbaar. Goed en tijdig onderhoud en verversen van oliën en vetten verlengt de gebruiksduur van trucks en trailers. Koop direct online alle meest voorkomende onderhoudsproducten, olien en vetten, poetsdoeken en smeermiddelen.

Wasborstels, reinigingsproducten, truckwashproducten eenvoudig online te bestellen. Vikan autowasborstels, harde en zachte bezems om opleggers en magazijnen stofvrij te maken en schoonmaakproducten voor het reinigen van ruiten. Bekijk ons assortiment reinigingsproducten.

Lees verder

Eenvoudig insecten verwijderen van de autoruit?

In het voorjaar worden veel insecten geplet op de voorruiten en vervuilen vervolgens grille, bumpers en spiegels. Hard sponsen en agressieve shampoo gebruiken is niet de oplossing. Dure insecten verwijderaars kunnen helpen, maar tasten ook de lak aan.

Tip voor een snelle en effectieve manier om veilig vliegjes, insecten, vogelpoep, teer, hars en andere agressieve materialen te verwijderen:

Stop een nylon panty om een wasborstel of spons. Een ideaal en zeer beproefd hulpmiddel om insecten op ruiten, grille, bumpers en spiegels te verwijderen. Verwijdert ook remstof van de velgen en haalt vogelpoep eenvoudig weg. Het nylon weefsel van de panty om de spons voorkomt krassen op de lak.

Lees minder
Onderhoud en reiniging
 1. Motorolie
  Motorolie
  Browse Category
 2. Smeermiddelen
  Smeermiddelen
  Browse Category
 3. Onderhoudsmiddelen
  Onderhoudsmiddelen
  Browse Category
 4. Reinigingsmiddelen
  Reinigingsmiddelen
  Browse Category
 5. Vloeistoffen
  Vloeistoffen
  Browse Category
 6. Spuitbussen
  Spuitbussen
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.