Gereedschappen

Op zoek naar het juiste gereedschap voor uw klus? Logistiekdirect.be biedt verschillende gereedschappen die het werken in het magazijn, werkplaats of bij u thuis gemakkelijker maken. Voor elke klus hebben wij het juiste gereedschap. Van veiligheidsmesjes, hamers, rolbandmaten en diverse scharen, tot een handige gereedschapskist om alles op te bergen. Snijd dozen razendsnel open met een mesje, meet binnen een paar seconden de juiste maten of blaas uw stuwzakken met gemak op met luchtgereedschap. U bestelt alle gereedschappen eenvoudig en snel bij Logistiekdirect.be. 

Lees verder

Verschillende soorten gereedschappen

Messen
Hoe handig zijn mesjes tijdens uw werk? Mesjes zijn ideaal voor het openen van dozen, het snijden van papier of folie en vele andere toepassingen. Wij bieden zowel de standaard 9 mm en 18 mm mesjes, maar ook veiligheidsmessen om werkongevallen te voorkomen. U hoeft geen nieuwe messen te kopen, want wij bieden ook navulmesjes voor elk soort mes.  

Rolbandmaten
Ook een rolbandmaat is onmisbaar in uw gereedschapskist. Even snel een wandje opmeten of planken op maat zagen, een rolbandmaat is geschikt voor ieder meetwerk. Een rolbandmaat bevat een 'huis' met een stalen veer. Deze veer is verbonden met de meetband. De veer wordt op spanning gezet, wanneer de band wordt afgerold. De meeste uitvoeringen hebben een automatische bandterugloop. Deze terugloop zorgt ervoor dat de rol automatisch weer oprolt wanneer deze wordt losgelaten. U hoeft niet meer zelf het meetlint op te rollen.

Handgereedschap
Handgereedschap om uw basisgereedschap compleet te hebben, vindt u ook op onze webshop. Wat mag er niet ontbreken in uw gereedschapkist? Zorg ervoor dat u altijd een set schroevendraaiers in uw kist hebt liggen. Ook een hamer, steekringsleutels en tangen zijn onmisbaar voor de standaard klussen. Heeft u een goed gevulde gereedschapskist, dan bent u op alles voorbereid. 

Boormachine
Met een elektrische boormachine boort u met gemak gaten. Naast gaten boren, worden handboormachines ook vaak als schroefboormachine gebruikt. U heeft nooit meer handkracht nodig voor het maken van draaiende bewegingen. Ook bent u erg mobiel door de draadloze accu. Bij Logistiekdirect.be vindt u borensets geschikt voor zacht hout en alle andere Euro houtsoorten. 

Compressors en luchtgereedschap
Een compressor stelt samengeperste lucht onder hoge druk beschikbaar. Een compressor, in combinatie met luchtgereedschap, is te gebruiken voor het vullen van bijvoorbeeld stuwzakken, maar ook om een fiets- of autoband op te pompen of om een muur schoon te spuiten.

Lees minder
Gereedschappen
 1. Veiligheidsmessen
  Veiligheidsmessen
  Browse Category
 2. Afbreekmesjes
  Afbreekmesjes
  Browse Category
 3. Gereedschapskist
  Gereedschapskist
  Browse Category
 4. Bit en dopsleutels
  Bit en dopsleutels
  Browse Category
 5. Luchtgereedschap
  Luchtgereedschap
  Browse Category
 6. Handgereedschap
  Handgereedschap
  Browse Category
 7. Rolbandmaat
  Rolbandmaat
  Browse Category
 8. Compressors
  Compressors
  Browse Category
 9. Elektrische gereedschappen
  Elektrische gereedschappen
  Browse Category

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.