Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Gereedschappen

Op zoek naar het juiste gereedschap voor je werk? Wij bieden verschillende gereedschappen die het werken in het magazijn, werkplaats of bij je thuis gemakkelijker maken. Voor elke klus hebben wij het juiste gereedschap. Van veiligheidsmesjes, hamers, rolbandmaten en diverse scharen, tot een handige gereedschapskist om alles op te bergen. Snijd dozen razendsnel open met een mesje, meet binnen een paar seconden de juiste maten of blaas je stuwzakken met gemak op met luchtgereedschap. je bestelt alle gereedschappen eenvoudig en snel bij ons.

Lees verder

Verschillende soorten gereedschappen

Messen
Het is altijd handig om tijdens het werk mesjes bij de hand te hebben? Mesjes zijn ideaal voor het openen van dozen, het snijden van papier of folie en vele andere toepassingen. Wij bieden zowel de standaard 9 mm en 18 mm mesjes, maar ook veiligheidsmessen om werkongevallen te voorkomen. Je hoeft geen nieuwe messen te kopen, want wij bieden ook reservemesjes voor elk soort mes.  

Rolmeters
Ook een rolmeter is onmisbaar in je gereedschapskist. Of je nu snel een muur wil opmeten of planken op maat wil zagen: een rolmeter is geschikt voor ieder meetwerk. Een rolmeter’ bevat een 'huis' met een stalen veer. Deze veer is verbonden met de meter. De veer wordt op spanning gezet, wanneer de band wordt afgerold. De meeste uitvoeringen hebben een automatische bandterugloop. Deze terugloop zorgt ervoor dat de rol automatisch weer oproltwanneer je die loslaat. Je hoeft niet meer zelf het meetlint op te rollen.

Handgereedschap
Handgereedschap om je basisgereedschap compleet te hebben vindt je ook op onze webshop. Wat mag er niet ontbreken in je gereedschapkist? Zorg ervoor dat je altijd een set schroevendraaiers in je kist hebt liggen. Ook een hamer, steekringsleutels en tangen zijn onmisbaar voor de standaard klussen. Als je een goed gevulde gereedschapskist hebt, dan bent je op alles voorbereid. 

Boormachine
Met een elektrische boormachine boor je met gemak gaten. Naast gaten boren, worden handboormachines ook vaak als schroefboormachine gebruikt. Je hebt nooit meer handkracht nodig voor het maken van draaiende bewegingen. Ook bent je heel mobiel door de draadloze accu. Bij ons vind je borensets geschikt voor zacht hout en alle andere Euro houtsoorten. 

Compressors en luchtgereedschap
Een compressor stelt samengeperste lucht onder hoge druk beschikbaar. Een compressor, in combinatie met luchtgereedschap, is te gebruiken voor het vullen van bijvoorbeeld stuwzakken, maar ook om een fiets- of autoband op te pompen of om een muur schoon te spuiten.

Lees minder
Gereedschappen
 1. Messen
  Messen
  Browse Category
 2. Gereedschapskist
  Gereedschapskist
  Browse Category
 3. Luchtgereedschap
  Luchtgereedschap
  Browse Category
 4. Handgereedschap
  Handgereedschap
  Browse Category
 5. Rolbandmaat
  Rolbandmaat
  Browse Category
 6. Compressors
  Compressors
  Browse Category
 7. Elektrische gereedschappen
  Elektrische gereedschappen
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.