Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Magazijn

Waarom bij tien verschillende websites bestellen als het ook op één site kan? Dankzij het uitgebreide assortiment magazijnartikelen heb je maar één plek nodig om alles voor jouw magazijn of werkplaats te bestellen. Je koopt alles voor je interne transport, opslag, terrein- en magazijninrichting makkelijk en snel online. Magazijnartikelen ondersteunen het werk in een magazijn of werkplaats. Het logistieke proces bestaat uit inslag, opslag en uitslag. Voor elk proces zijn er oplossingen om het werk lichter, overzichtelijker, ergonomischer, veiliger en sneller te maken.

 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Alles voor intern transport, opslag, terrein & magazijn
 • Maatwerk oplossingen mogelijk

Lees verder

Alles voor jouw magazijn

Intern transport

Het logistieke proces verloopt optimaal wanneer je over de juiste interne transportmiddelen beschikt. Daarbij is het belangrijk dat het werk voor je medewerker zo min mogelijk inspanning kost, het ongevallenrisico laag blijft en lichamelijke klachten achterwege blijven. Het wiel is meteen ook dé oplossing voor vele transportproblemen. Tillen, bukken en reiken, het kost allemaal veel kracht en maken het werk zwaar. Verlicht het werk met magazijnwagens, palletwagens, steekwagens en transportrollers. Tegenwoordig spreken we ook vaak over ergonomie. Is iets wel ergonomisch verantwoord? Met andere woorden: we vragen ons af of bepaalde acties en handelingen wel goed zijn voor ons lijf. Het is belangrijk om hier bij je werk rekening mee te houden, opdat je zo veel mogelijk lichamelijke klachten voorkomt. Door het verbeteren van de ergonomie op de werkvloer stijgt de productiviteit van jouw medewerkers en daalt het ziekteverzuim. 

Het hoofddoel van intern transport is om producten op een snelle manier van A naar B te krijgen. Bedenk vooraf goed waar je het transportmiddel voor gaat inzetten en vraag jezelf het volgende af:

 • Wat wil je verplaatsen?
 • Hoeveel wil je verplaatsen in één keer?
 • Welk draagvermogen moet het transportmiddel hebben?
 • Hoeveel ruimte heb je in het magazijn of werkplaats?
 • Is er horizontale of verticale verplaatsing nodig?
 • Op welke ondergrond wordt er gewerkt?

Een geschikt transportmiddel bestaat uit deugdelijk materiaal en een betrouwbare constructie. Het moet zodanig zijn geplaatst en ingericht zijn dat gevaren en risico's zoveel mogelijk worden voorkomen. Zorg ervoor dat de juiste kennis en ervaring aanwezig zijn. Betrek de magazijnmedewerkers bij het bepalen van een efficiënt logistiek proces, want zij kennen de dagelijkse praktijk als geen ander.

Opslag

Goederen opslaan en vervoeren doe je met stapelbakken, vouwkratten, stellingbakken en meer. Je creëert op deze manier een professioneel en georganiseerd magazijn. Bovendien bespaar je ruimte doordat de meeste bakken stapelbaar zijn. Tijd is geld en ook dit win je met bakken en kratten, omdat jouw opslag nog overzichtelijker wordt. Kleine goederen kunnen worden opgeslagen en met een etiket verduidelijk je wat er in de bak of krat te vinden is. De bakken zijn geschikt voor de beroepsmatige gebruiker, maar zeker ook voor de particulier. 

Euronorm

Veel van onze bakken zijn te verkrijgen in Euronorm-formaat en zijn gebaseerd op een basismaat. Deze basismaat is 600 x 400 mm en is geaccepteerd als norm in heel Europa. Er zijn van deze basismaat diverse andere bodemmaten afgeleid, bijvoorbeeld 200 x 150 mm, 300 x 200 mm, 400 x 300 mm en 800 x 600 mm. Met deze maatvoering kan veel bespaard worden, want je kunt er zeker van zijn dat alle kratten stapelbaar zijn. De afmetingen zijn gegarandeerd hetzelfde en de norm voorkomt dat je kratten koopt met afwijkende maten. Door heel Europa zorgen de Euronorm-bakken voor een efficiënte wijze van transport en opslag. Je kunt er ook van op aan dat een getransporteerde Euronorm bak op jouw Euronorm-bak past. 

Inrichting van jouw magazijn en terrein

Een magazijn staat niet alleen maar vol met magazijnstellingen. Magazijninrichting houdt veel meer in dan dat. Met een goede belijming voorkom je bijvoorbeeld aanrijdingen met heftrucks. Daarnaast maakt een goede afbakening van paden je magazijn veilig en overzichtelijk voor zowel heftrucks als voetgangers. Belijning is niet alleen makkelijk voor paden, maar ook om vakken voor bepaalde goederen aan te geven. Niemand vindt het prettig om op de grond te werken. Inpaktafels en werkbanken mogen dus ook niet ontbreken in een magazijn. Voor elke klus, alles binnen handbereik. 

Niet alleen in een magazijn is het belangrijk om veilig, schoon en overzichterlijk te werk te gaan. Vergeet zeker ook het terrein rond jouw magazijn of werkplaats niet. Voor terreininrichting bieden wij de juiste benodigheden. Afbakening, afvalcontainers, fietsenrekken, alles om een ideale terreininrichting te realiseren.

Veiligheid in en rond magazijn of werkplaats

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met de juiste aanrijdbeveiliging voorkom je ongevallen in en rondom het magazijn. Denk hierbij aan stootranden, stellingbescherming, aanrijdbeveiligingsbeugels en aanrijdbeveiligingpalen. Met aanrijdbeveiliging bescherm je niet alleen stellingen tegen mogelijke aanrijdingen door heftrucks, maar ook je medewerkers. Werknemers moeten veilig hun werk kunnen doen. Dat betekent onder meer dat loop- en rijgebieden zo veel mogelijk van elkaar gescheiden moeten zijn, verkeersregels worden opgesteld en overige risico’s passend worden ingeschat met behulp van een risico-inventarisatie en een verkeersplan. Materialen voor afbakening gaan helpen om overzicht te creëren. Gevarenzones worden hiermee goed zichtbaar en zorgen ervoor dat onbevoegden een terrein niet kunnen betreden. Er bestaan verschillende opties voor afbakeningsmateriaal. Er kan worden gekozen voor markeringsverf, markeringstape, maar ook afzetpalen, verkeerskegels en waarschuwingsborden. Maak de veiligheid compleet met waarschuwingspictogrammen. In één oogopslag is duidelijk in welke situatie je medewerker zich verkeert.

Verminder snelheid en verhoog de veiligheid van je medewerkers door verkeersdrempels te plaatsen in en rond je magazijn. Ook magazijnspiegels zorgen dat heftruckverkeer veilig verloopt. Met de spiegels zorg je voor overzicht in het magazijn, waardoor meer plekken zichtbaar worden en botsingen kunnen worden voorkomen.

Hulp is altijd handig! Bij klussen waar je vanaf de grond niet bij kan, is een trap of ladder essentieel. Ook steigers voor tijdelijke klussen op hoogte zijn ideaal. Moeilijk bereikbare plekken en hoge plafonds zijn hiermee makkelijk te bereiken. 

Lees minder

 1. Top 10 (Magazijn)
  Top 10 (Magazijn)
  Browse Category
 2. Intern transport
  Intern transport
  Browse Category
 3. Transport- en opslagbakken
  Transport- en opslagbakken
  Browse Category
 4. Magazijninrichting
  Magazijninrichting
  Browse Category
 5. Terreininrichting
  Terreininrichting
  Browse Category
 6. Hygiëne
  Hygiëne
  Browse Category
 7. Afdekmateriaal
  Afdekmateriaal
  Browse Category
 8. Trappen en ladders
  Trappen en ladders
  Browse Category
 9. Vouwsteigers
  Vouwsteigers
  Browse Category
 10. Oprijplaten
  Oprijplaten
  Browse Category
 11. Weegschalen
  Weegschalen
  Browse Category
 12. Gereedschappen
  Gereedschappen
  Browse Category
 13. Pictogrammen
  Pictogrammen
  Browse Category
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vaste klanten bestellen via overschrijving
 • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.